Ukrainian Toronto
-
Я майстер макіяжу. Запрошую на новорічний макіяж зі знижкою. 50$ на всі види макіяжу. Встигніть записатись , щоб бути гарними на свята.🪄😊 Локація : станція метро Keele Вільні дати: 29,30,31
-
Здравствуйте!!! Предлагаю услуги: ***маникюр от 30cad, ***педикюр от 40cad, ***маникюр+ гель лак от 50cad, ***педикюр+гель лак от 55cad🤩💅 💥Парафинотерапия (30cad each) для рук, ног и локтей 🔥 Опыт работы 5 лет) 😉 Richmond Hill Major Mackenzie Dr & Bayview За подробной информацией, пишите в ЛС🙏💜 ВСЕМ Здоровья и Благополучия💞
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ (корекція+ фарбування) 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ (Ламінування+корекція+фарбування ) 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ (Ламінування вій+фарбування) 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
𝙸 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚝𝚑𝚘𝚞𝚐𝚑𝚝 𝙸 𝚌𝚘𝚞𝚕𝚍 𝚘𝚟𝚎𝚛𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚖𝚢 𝚏𝚒𝚗𝚊𝚗𝚌𝚒𝚊𝚕 𝚙𝚛𝚘𝚋𝚕𝚎𝚖𝚜 𝚋𝚞𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚐𝚞𝚒𝚍𝚊𝚗𝚌𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑𝚘𝚞𝚝 𝚊𝚗𝚢 𝚒𝚗𝚟𝚘𝚕𝚟𝚎𝚖𝚎𝚗𝚝 𝚑𝚎𝚕𝚙 𝚖𝚎 𝚝𝚘 𝚘𝚟𝚎𝚛𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚒𝚝 𝚝𝚑𝚊𝚗𝚔𝚜 𝚂𝚒𝚛 𝚢𝚘𝚞 𝚌𝚊𝚗 𝚌𝚘𝚗𝚝𝚊𝚌𝚝 𝚑𝚒𝚖 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚗𝚔 𝚋𝚎𝚕𝚘𝚠 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+K8hBlFFRkKAzMGRk
-
Я знаходила на icanhelphost для подруги. Треба було сконтактувати з декількома, звичайно. Але одиг варіант знайошвся
-
Чоловічі стрижки #Торонто #Етобико ☎️437-258-3656 🏠186 Stephen Dr
-
💭Де знайти житло в Канаді? Канада – дуже гостинна країна. Соц. житло для українців Канада не надає, але є волонтери, які допомагають із підселенням до канадців. Для пошуку безкоштовного тимчасового житла відвідайте сайти Ukrainetakeshelter та Icanhelp, тут зібрані оголошення від канадців, які готові допомогти українцям та надати тимчасовий притулок🛏️ Також за підтримкою та житло для українців у рамках CUAET можна звернутися до Червоного Хреста. Ця організація надає послуги з прийому українців, які прибувають до Міжнародного аеропорту Торонто Пірсон. YMCA у деяких містах Канади залучають ресурси для надання житла та послуг усного перекладу укр.біженцям. COSTI пропонує допомогу в забезпеченні житлом, надає послуги з розселення, а також підтримку у працевлаштуванні новоприбулим українцям. Є чудові ресурси: Icanhelp.host, Host4Ukraine,Прихисток, Roomies.ca, Realtor.ca, Duproprio.com, Kijiji.ca. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: Instagram Toronto Facebook Telegram Instagram USA ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
-
Добрий день я приїхав з України і шукаю житли на 3 дітей і двоє дорослих може хтось чимось допомогти
-
Здравствуйте, если вам необходимо посидеть с ребенком,🙋♀️я с удовольствием помогу вам.Люблю детей.Стаж работы с детьми 25 лет.Проведу занятия в игровой форме,ребенку будет весело.Возможно вы ищите НЯНЮ.Я К ВАШИМ УСЛУГАМ.Живу в Торнхил возле променада.🌸
-
Милые дамы, девушки, девчоночки!!! Приглашаю моделей на наращивание ресниц 2D и 3D!!! Так же предлагаю услуги по ламинированию ресниц и бровей!!! Буду оочень Рада и Благодарна за оказаную возможность сделать Вам красоту🥰