Ukrainian Toronto
-
Я міркую що можете, мамі відкрити рахунок та дати свій номер телефону.
-
Українська онлайн школа запрошує на вивчення чеської, турецької, англійської, іспанської, польської, словацької, німецької, французької та італійської мови для дорослих та дітей! Якщо зацікавило, пишіть в приватні повідомлення та підвищуйте свій рівень в знаннях мов💌 Чекаємо саме на вас 🤗
-
Артем надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 374 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
❕❕🌞🌞🌞 Усім привіт🙂 Можливо хтось знає україномовного/російськомовного робітника в CІBC банку в Торонто?? Буду дуже вдячна)
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Збільшу вам базу клієнтів на 50-150%
-
Нам в CIBC відкрили спільний рахунок з чоловіком. Дві картки, рахунок один. Телефон один. Можна зареєструватись онлайн на відкриття рахунку вибравши україно/російсько мовного консультанта та відділення яке ближче до вас. Два роки безкоштовного обслуговування карти, потім плата знімається автоматично згідно тарифу. Інші деталі розкаже консультант. Ми відкривали тут, бо був найближчий доступний слот 2219 Bloor Street West Toronto, ON M6S1N5| Tel: 416-535-6080, Ext: 247 |Fax: 416-535-9821|
-
Charlotte Conrad надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 380 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
ПОТРІБНі МОДЕЛі НА МАНІКЮР❗️ БЕЗКОШТОВНО В навчальний центр Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ зняття+манікюр+покриття 19.03 в 10:00 20.03 в 10:00 21.03 в 10:00 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.
-
Any newcomer looking for work can reach out to me. I can give you my referral for work. I would be happy to help 😊
-
Сьогодні , 19:30. Граємо в мафію, приєднуйся!
-
Українська онлайн школа запрошує на вивчення чеської, турецької, англійської, іспанської, польської, словацької, німецької, французької та італійської мови для дорослих та дітей! Якщо зацікавило, пишіть в приватні повідомлення та підвищуйте свій рівень в знаннях мов💌 Чекаємо саме на вас 🤗
-
Чи хтось хто не закривав рахунок і поїхав у Польщу і має банк CIBS тепер ,чи можна змінити номер телефону на польський для верифікації , щоб зайти у програмку цібс?чи повинен бути тільки канадський номер?
-
Saanvi Kapur надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 381 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Debit
-
По номеру карти можна
-
Who needs a no d.eposit p.romotional c.ode for 100 dollars for a c.asino, write in p.rivate messages
-
Мафія сьогодні о 19:30. Приєднуйся ♥️
-
-
Здравствуйте всем, ищу врача ЛОРа, есть кто нибудь ?
-
А яка адреса? Скільки коштує?
30 Jan 2023, 02:57
18022/21892
about an hour ago