Ukrainian Toronto
-
Вчора ж було 400 🤦🏼♀️
-
Вони у Норс Йорку. Якщо не підходить, то тут в чаті декілька майстрів також пропонували послуги
-
Багато хто ходить до наших дівчат Олі і Віки. Я роблю у Віки стрижку й фарбування теж Віка instagram.com/vika.longhair?igshid=YzdkMWQ2MWU= Оля instagram.com/ugarovostyle?igshid=YzdkMWQ2MWU=
-
Я майстер макіяжу. Запрошую на новорічний макіяж зі знижкою. 45$ на всі види макіяжу. Встигніть записатись , щоб бути гарними на свята.🪄😊 Локація : станція метро Keele
-
Доброго вечора, пропоную онлайн заняття з англійської мови. Всі рівні. Пишіть 💕❤️
-
Згодна. Ну або треба готувати чітко готівку 3.25. Суб'єктивно, я готівкою майже взагалі не користуюся, тому не знаю, чи це зручно комусь. Престо коштує $5, доречі
-
Картка Presto дуже потрібна, бо решти не дають. Кинете до автомату 5 доларів, поїздка на дві години буде коштувати 5 доларів, 10 - 10 доларів
-
Проїзд у метро коштує $3.25 для дорослого. Є ще GO trains (щось типу електрички, ходять між містами) та GO buses - це такі наче експрес автобуси, ходять між районами Торонто. Вони трохи дорожчі, близько $7 в залежності куди їхати. По місті є ще також ТТС - ніби трамвайчик, ну й міські автобуси. Також є VIA Rail - це офіціальна залізниця Канадська. Вона дорожча, від $28, але швидша значно між містами (я нею їжджу годину до Брентфорда з Торонто). 🤷🏼♀️ Будьте готові, що поїзди тут затримуються і це як норма. На метро та інший міський транспорт можна купити одноразові квтитки, можна на день, тиждень чи місяць. Картка називається PRESTO card. Якщо часто їздите, то рекомендую її, тому що простіше і зручніше. Якщо потрібен один квиток, то ще лайфхак: один квиток діє 2 години і ви можете користуватися їм для пересадки (наприклад, з метро на ТТС або на автобус). Вибачте, трохи сумбурно, сподіваюся, допоможе. Якщо треба порада, пишіть у приватні, буду рада допомогти чи підказати