Ukrainian Toronto
-
Українська онлайн школа запрошує на вивчення чеської, турецької, англійської, польської, словацької, французької та італійської мови для дорослих та дітей! Якщо зацікавило, пишіть в приватні повідомлення та підвищуйте свій рівень в знаннях мов💌 Чекаємо саме на вас 🤗
-
Помогите спасти самое дорогое – жизнь любимой дочери! С первых дней полноштабной войны я защищаю нашу страну. Но сегодня, я умоляю вас услышать мои молитви и добиться моему ребенку преодолеть страшную болезнь. Настусе поставили диагноз – острый лимфобластный лейкоз 4 стадии повышенной группы риска. Прошу, каждое ваше распространение этой должности с моей просьбой, каждая гривна по лечению Насти – это уже приближение к ее выздоровлению. Анастасия 5 лет; ‼️острый лимфобластный лейкоз ℹ️Размер сбора: 350 000$ ‼️Остаток сбора : 338 400$ ℹ️ Помочь можно по реквизитам 5351252100336073 моя картка Buryak Artem 5175477410956971 дружинa Buryak Olga PayPal olgamagoo
-
Українська онлайн школа запрошує на вивчення чеської, турецької, англійської, іспанської, польської, словацької, німецької, французької та італійської мови для дорослих та дітей! Якщо зацікавило, пишіть в приватні повідомлення та підвищуйте свій рівень в знаннях мов💌 Чекаємо саме на вас 🤗
-
Шукаю на довгострокову оренду кімнату для себе або апартамент з кимось на спільну оренду( з дівчиною або жінкою)Буду вдячна за будь-яку інформацію☺️хочу орендувати з квітня або травня місяця
-
Шукаю роботу, прибирання (будинки, квартири,офіси) Досвід роботи є
-
Yuliia Volytska надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 392 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
-
Всім привіт вас вітає Laklaro Avtomotive👋🏻 Найвигідніші ціни саме для вас😌 При тому якість роботи на вищому рівні 🔥💥 Впевнені що ви і ваша машинка будете задоволені на всі 💯 Надаємо такі послуги: Тонування авто Хром деліт Обклейка авто вінілом Обклейка авто ppf Полірування Кераміка Детайлінг Обклеювання інтерʼєру Більш детальнішу інформацію,можна получити по дзвінку за номерами телефону які на фото Або ж пишіть в приватні ✌🏻 Чекаємо вас ви не пожалієте 🤗😌🤝
-
Добрый день, підкажіть будь ласка, якщо в заявці на куаєт не вказав вищу освіту, а лише технікум. Чи можу я вказати вищу освіту в заявці на зняття обмежень або вже ні бо буде як введення офіцера в оману? Переживаю що потім не зможу на пр балів набрати без вищої освіти, а з іншого боку боюся що через те, що не вказав вище в заявці на куаєт можуть бути проблеми в продовженні ворк перміту якщо вкажу вище