Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t855716374T Offline
    t855716374T Offline
    Daniel🐍
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шукаємо с дівчиною однокімнатну квартиру в центрі або недалеко від центру Торонто. Підтримуємо чистоту та спокій, не палимо. Якщо маєте пропозиції пишіть у приватні, дякую за увагу!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gin
    wrote on last edited by
    Всё отлично, главное успеть получить work permit до следующего рейса. У меня вообще был случай когда я находясь в очереди за WP, побежал на другой рейс, предупредить чтобы не отправили мой багаж без меня. Так по итогу, меня не хотели обратно пускать, в то помещение где выдают WP, мол я хочу туда проникнуть незаконно... 😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярко ✙
    wrote on last edited by
    Добрий день всім! Є гурток бойового гопака в Етобіко для дітей, набирають дітей зараз якщо кому цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • t735645087T Offline
    t735645087T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Продаю в зв'язку переїзду Ikea шафа Поличка -80 Набір: диван, два крісла та два столика - 500 Брав в Роні нові за 1000 Ikea зелене крісло - 50 Ikea білий стіл- 80 Матрас queen size, надувається електричним вмонтованим насосом - 120 Ще є посуд, ваза, пазли, книги, настолні ігри. можу безплатно віддати в додаток За фото в особисті, бо блокують в чаті 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Un Named
    wrote on last edited by
    Отдам две прикроватные тумбочки, район high park
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іванна К.
    wrote on last edited by
    Слава Україні   💙💛 Дозвольте вам  порекомендувати  телеграм канал з музикою🙈 Тут найкращі українські та зарубіжні новинки й хіти Приємного прослуховування ♡ В іншому випадку перепрошую за те що потурбувала❗ UA_TREC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    👋🏻,якщо цікавить б/у авто в кредит то пишіть в дірект
    1 Reply Last reply
    0
  • t642194014T Offline
    t642194014T Offline
    Nataliia Osliuk
    wrote on last edited by
    Привіт. Хтось може порадити де можна зробити довіреність в Торонто/ GTA?
    1 Reply Last reply
    0
  • t326594893T Offline
    t326594893T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Здається кімната біля перехрестя Spadina&Bloor Розташування на перетині двох основних ліній метро (лінія 1 та лінія 2) на станції Spadina, що забезпечує зручний доступ до зупинок громадського транспорту.  Торговий центр Shoppers Drug Mart, супермаркети Metro в пішій доступності Залишайтеся на зв'язку завдяки швидкому доступу до Інтернету.  Не потрібно турбуватися про додаткові комунальні рахунки. Щоб дізнатися більше або запланувати перегляд, зв’яжіться зі мною.
    1 Reply Last reply
    0
  • t920004339T Offline
    t920004339T Offline
    Бодя
    wrote on last edited by
    Вживані Запчастини для BMW Всі моделі від 2007року Багато запчастин в наявності
    1 Reply Last reply
    0
  • t1763086236T Offline
    t1763086236T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація - до 15 квітня! Якщо ви зацікавлені, пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Maxim надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 429 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t702630597T Offline
    t702630597T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Всім привіт вас вітає Laklaro Avtomotive👋🏻 Найвигідніші ціни саме для вас😌 При тому якість роботи на вищому рівні 🔥💥 Впевнені що ви і ваша машинка будете задоволені на всі 💯 Надаємо такі послуги: Тонування авто Хром деліт Обклейка авто вінілом Обклейка авто ppf Полірування Кераміка Детайлінг Обклеювання інтерʼєру Більш детальнішу інформацію,можна получити по дзвінку за номерами телефону які на фото Або ж пишіть в приватні ✌🏻 Чекаємо вас ви не пожалієте 🤗😌🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • t651327319T Offline
    t651327319T Offline
    Karina Ryzhenko
    wrote on last edited by
    Дівчатка, привіт! 🌸💅 Мене звати Карина, і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ за 1,5 год. Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Дуже зручна локація між станціями Davisville та Eglinton. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться манікюр твоєї мрії. Це я можу відверто запевняти.😉❤️Чекаю на тебе! 👋 Мої контакти: (437) 733 5896 telegram/viber/whatsapp: +380993773438
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasya
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Є на завтра на ранок 3 місця на Ніагарський водоспад. Пишіть у приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MOISHA
    wrote on last edited by
    Хоу Адміни) Куплю цю групу) напишіть мені😎
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина Веклюк
    wrote on last edited by
    Привіт,шукаю роботу в Норт Йорку
    1 Reply Last reply
    0
  • t6818702590T Offline
    t6818702590T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Обмен 💱 вашей криптовалюты,USDT на наличные или банковский перевод,,, доступна для встречи в любом месте..... только заинтересованным лицам, подробности в директ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Korol
    wrote on last edited by
    Дівчата добрий ранок Знаєте, чи є можливість купити українську сім карту в Торонто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t38443667T Offline
    t38443667T Offline
    Gerber 🌿
    wrote on last edited by
    А чого ви до хлопцiв не звертаєтесь?)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.