Ukrainian Toronto
-
Дівчата добрий ранок Знаєте, чи є можливість купити українську сім карту в Торонто?
-
Здаетьця спальне місце у двух кімнатній квартирі, для чоловіка або хлопця, 600дол. Торонто. Мидтаун.Вулиці Янг+Девисвил. Кого цікавить пишіть в лічку.
-
Привіт. Може хтось знає організації які заповнюють налогову декларацію? Бажано в Міссіссауга
-
Допоможіть врятувати найдорожче – життя коханої дочки! З перших днів повноштабної війни я захищаю нашу країну. Але сьогодні, я благаю вас почути мої молитви і досягти моєї дитини подолати страшну хворобу. Настусі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз 4 стадії підвищеної групи ризику. Прошу, кожне ваше поширення цієї посади з моїм проханням, кожна гривня з лікування Насті – це вже наближення до її одужання. Анастасія 5 років; ‼️гострий лімфобластний лейкоз ℹ️ Допомогти можна за реквізитами 4260488001318629 PayPal olgamagoo
-
Привіт) Підкажіть, будь ласка, якщо заїхати в канаду 30.03 чи можна оформити виплати 3000?
-
Всім привіт вас вітає Laklaro Avtomotive👋🏻 Найвигідніші ціни саме для вас😌 При тому якість роботи на вищому рівні 🔥💥 Впевнені що ви і ваша машинка будете задоволені на всі 💯 Надаємо такі послуги: Тонування авто Хром деліт Обклейка авто вінілом Обклейка авто ppf Полірування Кераміка Детайлінг Обклеювання інтерʼєру Фарбування суппортів Більш детальнішу інформацію,можна получити по дзвінку за номерами телефону які на фото Або ж пишіть в приватні ✌🏻 Чекаємо вас ви не пожалієте 🤗😌🤝
-
Дівчатка, привіт! 🌸💅 Мене звати Карина, і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ за 1,5 год. Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових роз ход никах. Дуже зручна локація між станціями Davisville та Eglinton. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться манікюр твоєї мрії. Це я можу відверто запевняти.😉❤️Чекаю на тебе! 👋 Мої контакти: (437) 733 5896 telegram/viber/whatsapp: +380993773438
-
Здійснюємо доставку ліків з України до Канади
-
Подскажите пожалуйста канадские сайты откуда можно заказать линзы ?
-
У суботу 23 березня їдемо до імміграційної служби Канади на наземний кордон зі США. Є 3 місця, виїзд в 11ч з Junction Пишіть у директ, скинемося на пальне