Ukrainian Toronto
-
Добре, тоді зверніться до канадців. А мене не тривожте своєю думкою.
-
Такий мотлох канадійці задаром віддають.., ще й привезуть куди треба....
-
Mississauga, Cawthra and Dundas меблі, інтернет, спільні пралка, кухня,посуд, включено. 900. Для одинокої працюючої людини. Звоніть 647-7690769
-
Привіт! Може хтось знає, як подовжити візу і вклеїти її в новий закордонний паспорт?
-
Кімната в бейсменті.Mississauga, Cawthra and Dundas меблі, інтернет, спільні пралка, кухня,посуд, включено. 900. Для одинокої працюючої людини. Звоніть 647-7690769
-
Всім привіт шановні хлопці та дівчата! Моє тренування сьогодні відміняється, тому з'явився вільний час. Хто хоче прогулятися по центру Торонто залюбки запрошую! З собою є стабілізатор, тому якщо потрібно, можу зняти відосики. Пишіть кому цікаво. І всім гарного настрою у такий хоча і прохолодний, але сонячний день! 😊
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація - до 15 квітня! Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
Stepan SmartSolution надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 460 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий день, можливо хтось знає де можна арендувати машину на 1-2 дня (не убер) по гарному прайсу, дуже дякую!
-
Онестлі, майже нічого🥴
-
Можете завантажити додаток Turo
-
Спробуйте ще Kijiji, Karrot, Craigslist Мб це пришвидшить продаж
-
Сдаётся однокомнатная квартира в кондо 1bed с первого апреля на один месяц по адресу 18 Erskine Ave. Квартира меблирована, в доме есть спортзал, бассейн, сауна, рядом много магазинов. 5 минут к станции метро Eglinton. По всем вопросам писать в ЛС. Цена 2250 ( коммунальные платежи и интернет включены в стоимость)
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Our company is hiring! Position available 👇👇👇 •ADMINISTRATIVE ASSISTANT. •DATA ENTRY. •CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Заняття для діток на фортепіано від трьох рочків в ігровій формі у ігровій формі у Норт Йорку.
-
Дякую, ви праві, я виставив і там і ще в маркет плейс, більшу частину вже продав, дякую за пораду ❤️ Karrot, Craigslist не користувався ще )
-
Всем привет, комфортные поездки на Ниагарский водопад каждый день, забираем из дома и привозим обратно, там по времени гуляете сколько хотите. Есть 2 места на завтра.
-
Ищу соседку с 1го апреля себе. 1300 CAD комната, downtown возле метро
-
Всім привіт. Заповнив заявку на продовження ворк перміту. Підвантажую форму, але пише, що помилка. Все правильно заповнив, але пише помилка. В когось таке було, як вирішили?
-
Добрий день, буду летіти з Києва в Торонто 30 березня (з початку потягом у Варшаву), зможу привезти речі чи купити потрібне
30 Jan 2023, 02:57
18235/22020
about 5 hours ago