Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t413535171T Offline
    t413535171T Offline
    Vladyslav Starzhitskiy
    wrote on last edited by
    Сдаётся однокомнатная квартира в кондо 1bed с первого апреля на один месяц по адресу 18 Erskine Ave. Квартира меблирована, в доме есть спортзал, бассейн, сауна, рядом много магазинов. 5 минут к станции метро Eglinton. По всем вопросам писать в ЛС. Цена 2250 ( коммунальные платежи и интернет включены в стоимость)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6735667115T Offline
    t6735667115T Offline
    Brian Jeschonek
    wrote on last edited by
    JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Our company is hiring! Position available 👇👇👇 •ADMINISTRATIVE ASSISTANT. •DATA ENTRY. •CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина Веклюк
    wrote on last edited by
    Заняття для діток на фортепіано від трьох рочків в ігровій формі у ігровій формі у Норт Йорку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t735645087T Offline
    t735645087T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Дякую, ви праві, я виставив і там і ще в маркет плейс, більшу частину вже продав, дякую за пораду ❤️ Karrot, Craigslist не користувався ще )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Всем привет, комфортные поездки на Ниагарский водопад каждый день, забираем из дома и привозим обратно, там по времени гуляете сколько хотите. Есть 2 места на завтра.
    1 Reply Last reply
    0
  • t376773060T Offline
    t376773060T Offline
    Кристина
    wrote on last edited by
    Ищу соседку с 1го апреля себе. 1300 CAD комната, downtown возле метро
    1 Reply Last reply
    0
  • t685270950T Offline
    t685270950T Offline
    Valery
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Заповнив заявку на продовження ворк перміту. Підвантажую форму, але пише, що помилка. Все правильно заповнив, але пише помилка. В когось таке було, як вирішили?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6918038960T Offline
    t6918038960T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by
    Добрий день, буду летіти з Києва в Торонто 30 березня (з початку потягом у Варшаву), зможу привезти речі чи купити потрібне
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    Їду з України можу взяти передачю
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Лариса Сергеева надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 469 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Сергеева
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я репетитор з українськоі мови та літератури. Кого цікавлять уроки з української мови та літератури? Хто навчається віддалено або хоче вивчати рідну мову? Пропоную зайняття дистанційно Допоможу підтягнути шкільну програму, виконати домашні завдання та контрольні роботи, підготуватись до тестів. Зайняття з дітьми від 6 років, студентами та дорослими Пишіть в особисті Гарного дня !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Сергеева
    wrote on last edited by
    Я репетитор з української мови
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Сергей надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 470 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Lilia Yaroslavska надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 472 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t6488755761T Offline
    t6488755761T Offline
    Lilia Yaroslavska
    wrote on last edited by
    Привіт, мене звати Ліля, 1,5 роки займаюся просуванням різних бізнесів через інстаграм та фб (таргетована реклама) також маю команду яка займається рекламою в гугл та Тік ток, ми також розробляємо сайти та дизайн додатків, кому цікаво - пишіть, з радістю допоможу!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    _ Yevhen _
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Шукаєте репетитора з англійської мови для себе або своєї дитини? Мене звати Євген, і я тут щоб допомогти! 📚 Я надаю індивідуальні заняття онлайн для дітей та дорослих, де головний акцент - це якісна граматика та практика усного спілкування. 💬 Безкоштовне пробне заняття - це відмінна можливість ознайомитися зі мною та форматом наших занять. Отримайте перше враження про мене та атмосферу на заняттях! 📝 Якщо Вас зацікавила дана інформація, звертайтеся до мене у дірект, і я з радістю відповім на всі Ваші запитання✨
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    Вирушаю з України можу привести щось під замовлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елизавета
    wrote on last edited by
    Добрий день! Шукаю спонсора по U4U за особисту винагороду) Напишіть будь ласка в особисті ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1061021537T Offline
    t1061021537T Offline
    Ela Sokolov
    wrote on last edited by
    Готові до нових викликів? Ми розшукуємо справжніх професіоналів манікюру та педикюру! 💅 Якщо ви володієте майстерністю у сфері нейл-сервісу та мрієте про місце, де зможете реалізувати свій творчий потенціал, наша команда чекає саме на вас. Ми пропонуємо: Конкурентну оплату за вашу роботу та майстерність 💰 Легальне працевлаштування з можливістю отримання статусу постійного резидента 🔖 Креативне робоче місце, де кожен день – це можливість творити і навчатися 🎨 Широкі перспективи для вашого професійного розвитку та кар'єри 🚀 Від ідеального кандидата ми чекаємо: Багатий досвід у наданні послуг манікюру та педикюру 🎨 Високі стандарти обслуговування та вміння знаходити підхід до кожного клієнта 👍 Якщо ви готові долучитися до нас і стати частиною нашої динамічної команди, чекаємо на ваші резюме в особисті повідомлення 🌟
    1 Reply Last reply
    0
  • t358197162T Offline
    t358197162T Offline
    Alla Azizova
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Я є представником компанії ALEX VEKA (Європейські алюмінієві та металопластикові вікна та двері преміум сегменту: Reynaers, Schuco, Aluprof, Veka, Rehau. Наші вікна та двері виготовляються на 100% із кращих європейських сертифікованих складових та мають найвищий клас енергоефективності та повну відповідність стандартам безпеки ЄС 🫶🏻 Скористайтесь знижкою -30% 😍 на перше замовлення! А також: ➖5️⃣% знижка кожному новому клієнту на будь яке замовлення по промокоду «UKRAINE»🇺🇦❤️ Завітайте до нашого шоуруму в Міссіссазі ( 1535 Meyerside Dr, Unit 10 ) ☎️ 6475585689 🕐 Графік роботи: пн-пт з 10:00 до 18:00
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags