Ukrainian Toronto
-
Артема заблокували чи що?
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ (корекція+ фарбування) 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ (Ламінування+корекція+фарбування ) 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ (Ламінування вій+фарбування) 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Олег, заспокойтеся вже. Ну навіщо Ви починаєте. Зараз важкий час. Ви давно за кордоном. Для багатьох з нас це нове, ми шукаємо інформацію про житло, про роботу. Не треба на емоції виводити. Це лишнє
-
Артем, не треба. Ви нам потрібні. Ви людей не зміните.
-
хлопці, я вас прекрасно розумію, сам сидів в Україні, але я не писав по чатікам і не просив людей звернутись до якихось організацій, це не спрацювало за 9 місяців війни не спрацює і зараз, замість цього я шукав варіанти як виїхати і не повірити, знайшов, при тому що я поступив в польський вуз і не зміг виїхати як студент я знайшов ще варіанти. Тому не витрачайте час на пусті балачки в чатах, краще вивчіть юридичні моменти як можна виїхати, або знайдіть можливіть виїхати через рашку якщо вам сильно потрібно