Ukrainian Toronto
-
Хай Бог милує. Негатив увійшов до чату. Адмін, де ти 🤦🏼♀️😄
-
Панове, щось дійсно неприємна дискусія почалася. Олеже, помітно, що ващі повідомлення вже не перший раз спрямовані більше на спілкування, а не надавання інформації. Може варто знайти однодумців ті зустрітися для обговорення? Здається, що ця група не для цього
-
Щось я не розумію доцільності цієї дискусії в даній групі. Мені здається ця спільнота для допомоги один одному та поширення інформації
-
На мою думку і судячи з пояснення президента, не випускають чоловіків не через необхідність мобілізації, а через необхідність працювати. Економіку держави треба утримувати, тому й не випускають. Ну а про 21 сторіччя я вважаю коментар недоречний. Ми всі бачимо, що можливо у 21 сторіччі, на жаль. І саме нам випала доля змінювати сили впливу у Європі й світі. Мої батьки 10 місяців у окупації і це нереально важко, але це було їх рішення залишитись і я ними пишаюсь
-
тут дуже гарна цитата була у Кошового, що то не його професія, чому якщо у когось "це не його професія" і як мінімум його не забирають насильно на фронт, то в інших "чоловіки щоб воювати", варіанти виїхати завжди є як, не завжди легальні, але коли держава не може забезпечити тих людей які не можуть воювати роботою це вже не ок, був хороший варіант випустити чоловіків на роботу за податок на армію, але і то не прийняли, хоча це було б краще ніж вони дома сидять