Ukrainian Toronto
-
Дуже залежить від власника. Ми платили наперед, історію не питали
-
Безкоштовний Онлайн Воркшоп з Програмування для Дітей! Привіт усім! Запрошуємо вас на безкоштовний онлайн заняття з програмування для дітей віком від 7 до 17 років! Цей воркшоп буде цікавим та стимулюючим, а мета його - забезпечити альтернативу для дітей, відволікти їх від буденних подій та надихнути на вивчення нових технологій. На занятті ми разом розглянемо основи програмування, вирішимо цікаві завдання та надихнемо ваших дітей на подальше вивчення цієї захоплюючої сфери. Після воркшопу діти матимуть можливість продовжити вивчення програмування на наших курсах. Долучайтеся до нашої спільноти та вперед до нових технологій разом з нами! Чекаємо ваші відгуки та запитання у приват! 🚀
-
Доброго дня! З 1 червня здається 1-кімнатна квартира. North York, Bathurs St & Sheppard Ave w. 1950$ + світло. Дзвонити після 8 вечора. +1 (289) 981-7274
-
MR DRUCKER надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 635 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привет всем, есть у кого контакт оклейщиков плёнок на авто? Нужно наклеить рекламный текст с лого.
-
VAVADA надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 639 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація - до 15 червня ! Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
ПРОДАЮ IPHONE XS 256ГБ 400$ можливий торг Є нюанс з камерою з далека не фокусується , якщо приблизити то все ок Чохол і захисне скло в подарунок 🎁
-
Кто хочет уехать из Канады , пишите в лс, есть возможность денег взять