Ukrainian Toronto
-
VAVADA надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 639 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація - до 15 червня ! Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
ПРОДАЮ IPHONE XS 256ГБ 400$ можливий торг Є нюанс з камерою з далека не фокусується , якщо приблизити то все ок Чохол і захисне скло в подарунок 🎁
-
Кто хочет уехать из Канады , пишите в лс, есть возможность денег взять
-
Продаю черную 2022 Тесла 3, $20880, с учетом компенсации от IRS $4000, можно в кредит без SSN, возможна рассрочка down payment. Первый платеж от $2000. Ежемесячный кредитный платеж около $700. Тел 7473062407 Юрий. Слава Україні!
-
Виталий надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 647 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вітаю, продаються речі через переїзд. Меблі у використанні були 14 міс. Стіл робочий - 120 CAD Ліжко + Матрас розмір Twin ( Доступно для вивозу 18.04.2024) 300 СAD Тумбочка - 35 CAD Стіл обідній - 50 CAD Стільці 2шт - 150 CAD Перегородка кімнатна - 150 CAD Праска + дошка - 45 СAD
-
🇨🇦URGENTLY🔊HIRING🇨🇦 ⚪️male\Female🙋♀️🙋♂️ ⚪️Retired🆗 ⚪️ parents 👨👩👧👦 ⚪️Students can also apply📚 ⚪️Job Entry:Free🫶🏻 ⚪️Experience :Not needed❌ ⚪️Training:2-3hrs interview🏋️ ⚪️Payment:Weekly💵 ⚪️Bonus Intact🎁💸 ⚪️work from home is permitted📱🖥️ ⚪️Ride available if needed🚘 🔴Note:you must be in Canada🇨🇦 SEND 🫵ME A PRIVATE MESSAGE 🫵IF YOU’RE INTERESTED!!!
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація до 15 червня! Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
I’m looking for 3workers from Canada 🇨🇦 anyone who is interested in working from home 🏡 🇨🇦Canada resident or visa stay permit holders✅ 👉🏿part-time&full-time ⏰ TIME:8am to 4:30pm and 5:00pm till 10pm any of your choice 👌 ✅weekly pay $830 ✅Bonus Points 💯 Note:make sure you’re in Canada 🇨🇦 Dm me on telegram here!