Ukrainian Toronto
-
Виталий надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 647 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вітаю, продаються речі через переїзд. Меблі у використанні були 14 міс. Стіл робочий - 120 CAD Ліжко + Матрас розмір Twin ( Доступно для вивозу 18.04.2024) 300 СAD Тумбочка - 35 CAD Стіл обідній - 50 CAD Стільці 2шт - 150 CAD Перегородка кімнатна - 150 CAD Праска + дошка - 45 СAD
-
🇨🇦URGENTLY🔊HIRING🇨🇦 ⚪️male\Female🙋♀️🙋♂️ ⚪️Retired🆗 ⚪️ parents 👨👩👧👦 ⚪️Students can also apply📚 ⚪️Job Entry:Free🫶🏻 ⚪️Experience :Not needed❌ ⚪️Training:2-3hrs interview🏋️ ⚪️Payment:Weekly💵 ⚪️Bonus Intact🎁💸 ⚪️work from home is permitted📱🖥️ ⚪️Ride available if needed🚘 🔴Note:you must be in Canada🇨🇦 SEND 🫵ME A PRIVATE MESSAGE 🫵IF YOU’RE INTERESTED!!!
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація до 15 червня! Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
I’m looking for 3workers from Canada 🇨🇦 anyone who is interested in working from home 🏡 🇨🇦Canada resident or visa stay permit holders✅ 👉🏿part-time&full-time ⏰ TIME:8am to 4:30pm and 5:00pm till 10pm any of your choice 👌 ✅weekly pay $830 ✅Bonus Points 💯 Note:make sure you’re in Canada 🇨🇦 Dm me on telegram here!
-
Nadia Fried надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 668 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Doris Graham надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 669 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт :) Здається 2 bedroom, 2 bathroom квартира із 1 травня (або 1 червня) для сім’ї з дітьми або пари. Знаходиться відразу біля метро Isslington, новобудова. 16 поверх, гарний вигляд із вікна. 2800$. Оплата за перший та останній місяці. В будинку є паркінг, басейн, спортзал, тераса, баскетбольний майданчик, розважальні кімнати для дітей та дорослих, безкоштовні заняття з йоги, кінотеатр, а також охорона. Вайфай безкоштовний. Комунальні послуги оплачуються окремо. На жаль без тварин😢 Готові залишити стіл та комод, за невелику доплату.
-
С 1 мая сдается 2 bedroom+1.5 bathroom квартира in condominium, 11 этаж, вид на центр Миссиссаги. Пересечение Dixie/Burnhanthorpe, рядом большой Торговый Центр Rockwood Mall, хорошая транспортная развязка, 10 мин езды на автобусе до Etobicoke. Цена 2900$/мес, в аренду включены: 1 подземный паркинг, вода/отопление, дополнительно оплачивается электричество (+-50$/мес) В доме есть крытый бассейн, включен в стоимость аренды. Тихий спокойный район По всем вопросам обращайтесь в личные сообщения🤗