Ukrainian Toronto
-
Приватні повідомлення.
-
. Усім привіт 🇺🇦🇨🇦 Слава Україні 💙💛 Виконую послуги: -ламінування Вій -ламінування брів - фарбування та корекцію брів пінцетом та воском! 📍 Etobicoke, The West Mall 551 Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime На дому 🏠 Praise: - фарбування та корекція 20$ - ламінування Вій 40$ - ламінування брів + корекція 35$ - ламінування брів + корекція + фарбування 40$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk brows
-
Добрый всем вечер, скажите как сделать документы загран паспорт себе и дочери граждане Украины, куда обращаться с чего начинать? Есть ли может онлайн запись. Находимся в Торонто. Заранее благодарю
-
Закрийте інші вкладки ірсс,очистіть історію та кукіс,зазвичай працювало
-
Спробуйте до іншої мережі інтернету під’єднатись
-
Вітаю,підскажіть будь ласка де можна подивитись місця для проходження медкоміссії,в районі етобіко,дякую
-
Всім доброго дня! Мене звати Даша, ми з родиною переїхали з міста Ірпінь до Торонто! Я працюю майстром перманентного макіяжу, моя мама Наталя – фея по волоссю, від кератину до реконстркюукції💆🏻♀️ Також у нас можна заламінувати вії, пофарбувати і відкорегувати брови🪄 Мій досвід роботи три роки. За цей час більше 1000 задоволених клієнтів💫 Наразі діє знижка - 15% на всі послуги❗️ Часто потребую в моделях для створення контенту до/після, а також яскравих Reels (присилайте свої фото в особисті повідомлення, якщо бажаєте процедуру по вартості матеріалів (без старого перманентного макіяжу, або з ледве помітним)) Працюємо на сертифікованих пігментах, якісним обладнанням та використовуємо одноразові витратні матеріали! Любимо свою справу всім серцем і впевнені що тут, так само як і в Ірпені, будемо мати багато наших клієнтів з якими будемо на одній хвилі краси та турботи про себе) 📍Vaughan 📱4372995617 instagram 👉🏻 makhova.permanent