Ukrainian Toronto
-
Ти уявляєш скільки людей би виїхало при таких умовах в яких зараз Украіна? я більше скажу скоріш за все коли буде відбудова теж не будуть випускати - бо кому це треба? у нас вже прийнято закон про альтернативну службу (стройбат) якщо зараз дозволити виїзд там не залишиться людей
-
Добрий день, підкажіть чи є групи по Альберті в телеграмі чи фб? Цікавить місто Едмонтон
-
Вітаю) Якщо у вас є власний бізнес і Ви у пошуку нових клієнтів — я знаю як допомогти Вам! Запускаю таргетовану рекламу в соціальних мережах (фейсбук/інстаграм). Є досвід у різноманітних нішах: нерухомість продаж квартир, салони краси, танцювальні студії, автосалони, зерносушарки, магазини одягу, будівельні компанії, прокати квадроциклів, стоматології. Рекламу налаштовую на різні країні — основні країни з якими зараз працюю це Канада та Польща. У Польщі агенція нерухомості. В Канаді - танцювальна студія та салон краси! Зрадістю допоможу Вам знайти нових клієнтів. Ціна за послуги за українськими цінами🇺🇦❤️ Мій номер: 380971364741 (Мері) Вайбер, телеграм, вацап - пишіть куди Вам зручно.
-
Багато пропозицій щодо вітамін, мінералів, продуктів здорового харчування на каналі ⤵️⤵️ t.me/li_iherb
-
Привіт, шукаю україномовного репетитора для індивідуальних занять з англійської мови. Downtown Toronto. Дякую.
-
Здравствуйте! Тот же вопрос. Пожалуйста подскажите контакты, очень срочно нужно🙏🙏🙏
-
Привіт 🇺🇦 Я Таня , сертифікований майстер манікюру 💅 Запрошую вас стати моїм клієнтом🩶 З цієї нагоди дарую знижечку - 10% до 30.12.2022✨️ Плюс BONUS знижку 15% на наступну процедуру. Якщо за Вашою рекомендацією прийде ваша подруга, мама або сестра. Для отримання приємного бонусу напиши мені "BONUS FOR ME" , та вказуєте хто вас запросив. Стерильний інструмент🫧 Одноразові розхідники 💎 Безпечні матеріали преміум якості українського виробника🔝 Працюю вдома🏡 instagram.com/aesthetic_nails_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍 136 Dixon Rd Etobicoke ON M9P 2L6 ☎️ +16472200625 Буду рада нашому знайомству♥️
-
Всем привет!!! Ищу работу, если есть за cash вообще отлично. Я на жестком бюджете. Могу работать в пекарне, ресторане , на стройке , мовинг. Миссисага, Торонто
-
Всім доброго дня! Шукаєш надійний автомобіль? Знайдемо та підберемо авто з закритих дилерських аукціонів. Можливо заощадити від 15% до 50% від цін у дилерів. Підберемо самий найкращий варіант! Інспекція, оформлення всіх документів! Доставка! Дзвоніть або пишіть за номером +17805045676 t.me/avtocanda 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Доброго вечора, набираю студентів для онлайн заняття з англійської мови за дуже приємною ціною. Пишіть 💕