Ukrainian Toronto
-
Шукаю українського лора Хто знає підкажіть будь ласка
-
Доброго дня всім, загубила рожеву папку з документами в Районі Rockwood Mall,Mississauga або біля Українського посольства Etobicoke можливо хтось бачив , чи знайшов, будь ласка поверніть за винагороду 🙏🏻 мій номер +437-599-8694 Good morning everyone, I lost a pink folder with documents in the Rockwood Mall area, Mississauga , or at the Ukrainian Embassy of Etobicoke ,maybe someone saw it or found it, please return it for a reward 🙏🏻 My number +437-599-8694
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація до 15 червня! Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
Звучит как бред бредом, но ок. В Канаде, а тем более в банковской сфере любой страны, телефон - критически важный момент. Имейл ты можешь указать левый, но не тел. Банально регистрация/восстановление, двухфакторка и т.д все идет через тел. Даже если так и вышло, что тебе открыли счет, то это скорее всего косяк сотрудника, которому видимо не хватало карт до закрытия своего KPI, либо у тебя были какие-то свои примечания.
-
Ищу бухгалтера,нужно сделать personal tax,self employed tax,желательно Toronto/Lakeshore,спасибо