Ukrainian Toronto
-
Николай надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 913 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Усім привіт. Шукаю роботу на фарбриках, складах, заводах також різного роду магазинах. Лише фул тайм розглядаю. Маю канадський досвід у сфері прибирання та сфера обслуговування. Англійська рівні розумію, що від мене хочуть та можу дати відповідь. Розташування- Торонто та околиці. Щиро дякую за рекомендації ☺️
-
Добрий день, шукаю роботу на фабриці (бажано Місасага), англійська на гарному рівні. Маю досвід в ресторанній сфері, хостесс, прибирання, і в фаст-фуді, знаю і як готувати і як прибирати, можливо 🤔 хтось знає рекрутерів що набирають на фабрику Дякую щиро за допомогу.
-
Якщо працюєш в сервісі, дохід менше мінімалки, чи потрібно подавати тіпси?
-
Добрий день. Чи може хтось підказати х подачі податкової декларації
-
🚨🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 Our Company is currently hiring 🇨🇦 I’m checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $30 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 For more information DM on telegram here!!
-
Доброго дня , мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Пропоную широкий спектр послуг: - FB/inst таргетинг - Google реклама - Tik Tok /YouTube просування - створення сайтів - smm - маркетинг у соціальних мережах - seo Безкоштовна консультація до 15 червня! Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
Привіт… я в пошуку роботи з мінімальною англійською, будь яка робота , важкої праці не боюся, якщо хтось десь працює і вам туди потрібні люди буду вдячна за вашу допомогу🙏
-
Женя надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 925 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Елена надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 936 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Svetlana надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 939 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
🚨🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 Our Company is currently hiring 🇨🇦 I’m checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $30 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 For more information DM on telegram here!!
-
Доброго дня. Роблю поїздки на Ніагару. За деталями пишіть або дзвоніть +14372182574. Павло. До 4 чоловік за раз.