Ukrainian Toronto
-
Тимчасовий лейоф Але інколи можуть покликати😂
-
Отримав. Але працюю всього 8 місяців🥲 Гаразд, дякую за інформацію
-
Анна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1094 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Артур Главицкий надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1103 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Алла Филиппова надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1111 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ищу соседку по квартире, в Даунтауне с июня!!! Твоя комната будет с собственным санузлом , есть окно. Балкон. Собственная гардеробная. Квартира в новом кондо. 15 мин до Юнион. Возможность оплаты 2месяца и наличие работы. Без вредных привычек и к сожалению без животных. Комната пустая, но чистая и новая! В Доме все прелести современных кондо. Цена 1500
-
Доброго дня! Компанія ROZKOV | Premium European Windows пропонує ВАКАНСІЮ на посаду бренд менеджер | SMM | обличчя бренду 👧. Зайнятість: part time job or full time job. Вимоги: досвід роботи в SMM, досвід роботи в photo modeling 🧝♀️, photo & video shooting 📸, вміння користуватись програмами фото та відео обробки, базова (письмова) англійська мова 🇨🇦. Офіс: 📍1535 Meyerside Drive, Mississauga, Unit 10 Обовʼязки: ведення аккаунтів в соціальних мережах 🤳, налаштування та ведення рекламних аккаунтів 👩💻, опрацювання звернень клієнтів та переадресація на менеджера 📢, публікація сторіс, новин та акцій 🎞️, фотографування зразків продукції 📷, просування бренду в SM 📲, photo and video modeling 💃👸 для фотосесій та відео звітів виконаних робіт та зразків продукції 💎. Зарплатня: ставка + % від продажів. Звернення та резюме: Телеграм | WhatsApp | cell: (343)2026858
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де можна знайти загущувач для сметани?
-
Вітаю! В Yummy market купую