Ukrainian Toronto
-
Добрый всем вечер, скажите как сделать документы загран паспорт себе и дочери граждане Украины, куда обращаться с чего начинать? Есть ли может онлайн запись. Находимся в Торонто. Заранее благодарю
-
Закрийте інші вкладки ірсс,очистіть історію та кукіс,зазвичай працювало
-
Спробуйте до іншої мережі інтернету під’єднатись
-
Вітаю,підскажіть будь ласка де можна подивитись місця для проходження медкоміссії,в районі етобіко,дякую
-
Всім доброго дня! Мене звати Даша, ми з родиною переїхали з міста Ірпінь до Торонто! Я працюю майстром перманентного макіяжу, моя мама Наталя – фея по волоссю, від кератину до реконстркюукції💆🏻♀️ Також у нас можна заламінувати вії, пофарбувати і відкорегувати брови🪄 Мій досвід роботи три роки. За цей час більше 1000 задоволених клієнтів💫 Наразі діє знижка - 15% на всі послуги❗️ Часто потребую в моделях для створення контенту до/після, а також яскравих Reels (присилайте свої фото в особисті повідомлення, якщо бажаєте процедуру по вартості матеріалів (без старого перманентного макіяжу, або з ледве помітним)) Працюємо на сертифікованих пігментах, якісним обладнанням та використовуємо одноразові витратні матеріали! Любимо свою справу всім серцем і впевнені що тут, так само як і в Ірпені, будемо мати багато наших клієнтів з якими будемо на одній хвилі краси та турботи про себе) 📍Vaughan 📱4372995617 instagram 👉🏻 makhova.permanent
-
Всім вітання 💙💛Перемоги і миру усім нам в цьому році !!! Пропоную вареники, пельмені, голубці, млинці, сирники, перець фарширований, палюшки(ліниві вареники) чебуреки ручного ліплення. Скумбрія на мангалі Фарширована риба Можливі страви з італійської кухні- лазання, маріманні, сакотіні, тортелоні, Тірамісу Все зроблено з любов'ю та турботою як для себе. Можлива доставка-Toronto, Etobocoke , Mississauga. Кому цікаво та хто бажає смачно поїсти звертайтесь в особисті повідомлення❤
-
Дешевше однозначно в Етобіко та в Місісазі
-
Здравствуйте! В феврале переезжаем с мужем в Торонто. Кто уже там, подскажите пожалуйста какие районы лучше рассматривать для аренды жилья? Где дешевле и дороже? Где больше украинской диаспоры? какие неблагополучные районы? И тд. Заранее спасибо! Вы очень поможете нам сузить круг поиска☺️
-
Потрібна страховка на машину