Ukrainian Toronto
-
Марк Леонов надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1273 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт Шукаєш квартиру 2 bedrooms + 1 parking spot Не занадто далеко від даунтауна
-
З 1го ЧЕРВНЯ КІМНАТА до винайму $1000+частково комунальні (Lakeshore & Kipling) 4162598791
-
Привіт, мене звати Віталіна запрошую тебе до себе в студію на якісний манікюр та педикюр 😉 Затишна студія створена для твого комфорту в Mississauga, всі інструменти стерилізуються в 3 етапи, якісні преміум матеріали з України приємні ціни на знижки, що діють 😌 Хороший сервіс, приємна музика під час процедури за чашкою кави, де час пройде миттю. Нещодавно нової студії діють знижки на всі послуги! Акційна пропозиція на манікюр + педикюр 60 комплекс ✨ Адреса: 92 Lakeshore Rd E Mississauga 📍 Для більш детальної інформації писати в приватні повідомлення 📲
-
Привіт, мене звати Віталіна запрошую тебе до себе в студію на якісний манікюр та педикюр 😉 Затишна студія створена для твого комфорту в Mississauga, всі інструменти стерилізуються в 3 етапи, якісні преміум матеріали з України приємні ціни на знижки, що діють 😌 Хороший сервіс, приємна музика під час процедури за чашкою кави, де час пройде миттю. Нещодавно нової студії діють знижки на всі послуги! Акційна пропозиція на манікюр + педикюр 60 комплекс ✨ Адреса: 92 Lakeshore Rd E Mississauga 📍 Для більш детальної інформації писати в приватні повідомлення 📲
-
Привіт! Мене звати Наталя!Можу прибрати ваш будинок, квартиру,офіс! Хто зацікавлений пишіть.
-
✌️середа / четвер 22/23 травня потрібна модель для чоловічої стрижки (КОЖНОГО ДНЯ Є ОДНЕ ВІЛЬНЕ МІСЦЕ на одну БЕЗКОШТОВНУ) 💥 limited time promotion Пишіть у приват ✅️ 📍Mississauga/Etobicoke
-
Николай Титов надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1276 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Наденька Иванова надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1279 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Эдик Трифонов надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1286 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дарья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1287 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня, мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Наша агенція пропонує широкий спектр послуг: - Таргетинг FB & Insta - Google реклама - Створення сайтів - Tik Tok /YouTube просування - SMM - Маркетинг у соціальних мережах - SEO Безкоштовна консультація Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
Доступна зараз! Чудова можливість відчути розкішне життя у відомих кондомініумах King Blue. Адреса: 115 Blue Jays Way, Торонто. Це одна спальня, одна ванна та сонячне приміщення на 11 поверсі. Відкрита концепція функціонального планування, сучасна кухня, вражаючі вікна від підлоги до стелі, вихід на балкон. Першокласні зручності включають басейн на даху, повний фітнес-центр, зону відпочинку та цілодобовий консьєрж. Зручне розташування в центрі району Кінг-Сент-Вест у центрі міста. Кроки до зупинки громадського транспорту, фінансово-розважального району, модних кафе та ресторанів. Він включає холодильник, плиту, мікрохвильову піч, посудомийну машину, пральну машину, сушильну машину та жалюзі. Вартість 2300cad./міс. Контракт на рік.
-
Здається кімната для дівчини 👩🏽в двокімнатному мебльованому напівбейсменті в затишному спокійному районі HIGH PARK🏡 з 1 ЧЕРВНЯ або зараз🗓️ Ціна: CA$900 , доступний паркінг, стіралка, сушка , інтернет. В пішій доступності станція метро Keele and High Park , 2 хв до автобусних зупинок, під хатою NOFRILLS, Dollarama , бібліотека, парк, кафе та кав’ярні - все, що необхідно для комфортного життя✅ За більш детальною інформацією в особисті📩