Ukrainian Toronto
-
Alex надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1345 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Даня надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1347 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
З 1го липня здається дві мебльовані кімнати Yonge and Finch $1400 другий поверх та $1300 перший поверх. Все включено, комунальні, інтернет старлінк, парковка. Перший та останній місяць депозит. Для перегляду або за подробицями в приватні повідомлення.
-
Якщо потрібна допомога зі шкільними предметами та підготовкою до школи, запрошую до нас на навчання) В нас є репетитори з таких предметів: -математика -фізика -хімія -біологія -історія -українська мова -англійська мова За деталями звертайтесь в приват 💌
-
Дівчата привіт! Ласкаво запрошую усіх зустріч вагітних дівчат та молодих матусь на організовану спільно з Anna Gutta, представницею Welcome centre immigrant services. Що вас чекає на зустрічі: звісно затишна атмосфера, чай та кава, різноманітні смаколики, а також плідне спілкування одна з одною. Наша зустріч розпочнеться майстер класом від Angrlina Khavkun , де ми будемо робити різні квіти. Далі, до нашого заходу запрошена лектор Svitlana Lysenko, з темою «Пологи в Канаді», де ви зможете дізнатись про різні нюанси та отримаєте відповіді до ваших питань. І звісно, зможете насолодитись роботою фотографа Kateryna Velychko, яка зробити безкоштовні фотокартки на прекрасній фотозоні! Welcome and join to us! Участь- БЕЗКОШТОВНА!
-
Ольга Белова надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1352 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Игорь Власов надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1355 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Робимо ремонти по всьому GTA Фінішні роботи Фарбування, шпаклівка, кейсенги,фрейм Номер телефону: +1 (647) 786-1641
-
Available to rent from June 1st, Pet friendly Bachelor unit with balcony located within a few minutes walk to Eglinton East subway, 33 Orchard View Blvd, Toronto M4R 2E9. Rent price is $2 040, water is included, hydro is extra.
-
Шукаю сусіда в квартиру тому що мій знайомий з'їжджає. Бажано дівчина . Локація в центрі ціна 900$ кімнату лівінг рум. Заселення з червня. Не розглядаю більше однієї людини
-
Допомога в реєстрації бізнесу в США нерезидентам та громадянам країни💰 Реєструємо: • LLC • Corporation C • Corporation S • Limited Partnership Виключно офіційно❗️ З номером EIN ( Employer ID numbers ) Від 24-х годин до 3-х тижнів😎 Ціна залежить від штату реєстрації бізнесу (State fee з 34$ до 520$)
-
Виталий Алексеев надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1367 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Павел Подгайный надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1370 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam