Ukrainian Toronto
-
-
Всім, привіт. Мене звуть Олена, я майстер бровіст, мій досвід понад 7 років роботи з бровами. Останні 3 роки, у мене спеціалізація майстер перманентного макіяжу. За сумісництвом, я була ще й засновником студії краси у місті Вишгород (Київська область) Де ви можете знайти багато відгуків про мою роботу @beauty_by_grozova Послуги 👇🏼 ✨Перманентний макіяж брови, губи, очі (350$, 400$,270-350$) ✨Корекція перманента 150$ ✨Ламінування вій (Італійські матеріали) 80$ ✨Моделювання та фарбування брів 35$ ✨Видалення старого татуажу ремувером 60$ ✨Моделювання брів 20$ ✨Навчання ламінування вій, перманентний макіяж, ремувер Даю гарантію на свої послуги! Для знайомства зі мною, для всіх клієнтів буде діяти приємний бонус -20% від прайсу, якщо 2 процедури, на другу процедуру -50%. Пропозиція діє до кінця грудня. Моя нова сторінка в Інстаграм @grozova_pmu буду вдячна за підписку 🙏🏼 Телефон: +1 647 2740671 Локація: 1425 Dundas Street East, Mississauga Планую і в Етобіко працювати. #permanentmakeup #permanentbrows #pm
-
Доброго вечора.Підскажіть,як доставити передачу з Монреалю в Торонто,цікавить дешева ціна,подякував
-
Ребят, здесь есть хорошие барберы?
-
Привіт, я майстер манікюру та візажист🤍 маю вільні години: 15.12 12:50; 16:40 16.12 11:10; 17:00 18.12 15:10 та декілька вільних ближче до Нового року🤫 📍Etobicoke, TTC Islington ❣️65$ - gellac manicure (чистка, покриття гель лак укріплення/однотонне/колір/дизайн) ❣️90-120$ - будь який з видів макіяжу + накладні війки та зона декольте instagram.com/an.beautybar?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Приглашаю на новогодний Макияж. 45$ на все виды макияжа, успейте записаться .
-
Усім привіт. Шукаю кімнату в оренду в Торонто з хорошим транспортним сполученням, на 2 місяці з можливим продовженням. Чудово, якщо з меблями. Бюджет 1000$/місяць Коротко про себе: 18 років, програміст-фрілансер, в пошуках fulltime роботи. Слідкую за чистотою, поважаю приватний простір, багато часу проводжу не в квартирі. Вільна англійська. Потрібно, щоб сусіди також слідкували за чистотою та не шуміли.
-
На первом этаже при выходе Красный крест , обязательно подойдите и возьмите у них информацию распечатанную.
-
Мы летели с Франкфурта прямым рейсом , очень удобное расписание. Сдали багаж , при вылете посмотрели паспорта с визой и все . Когда прилетели в Торонто , есть стойки регистрации электронные , там есть русский язык , все понятно . Получите на каждого при регистрации талоны и становитесь в очередь. Когда подойдите к служащему аэропорта , он вас направит в отдельный зал для получения work permit. Подходите к специалистам и подаёте паспорт, они вам тут же отдают визу , смотрите внимательно , что бы было в низу написано по CUAET
-
Благодійний кінопоказ в Торонто 18.12
-
www.eventbrite.com/.../shadows-of-forgotten?fbclid=IwAR1gZ1ag5VxrfdsTVv8pN743ushffKMgL3VFnuxZ69lgGM2mrmhNzhEX530 не працю лiнк
-
Дуже корисна інформація! Вікторія, дякую за неї❣️
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551