Ukrainian Toronto
-
З Місісаги до Етобіко
-
Всім привіт . ХЛОПЕЦЬ ШУКАЄ РОБОТУ НА БУДОВУ !!! Має канадський досвід, і не тільки . Має права Gfull , авто… Готовий до будь якої роботи Англійська не дуже
-
Ремонт авто. Автомеханік в Торонто (Toronto North York). За усіма деталями звертайтесь за номером +1 905-904-6029 (Роман). Комп’ютерна діагностика, діагностика та заміна ходової частини, заміна сервісних рідин, заміна масла в коробці (автомат та механіка), заміна гальмівних колодок дисків та супортів, ремонт гальмівної системи, зварювальні роботи з вихлопною системою, ремонт системи охолодження, заміна щеплення, також заміна колес + балансіровка і т.д.
-
ПРОПОНУЮ РОБОТУ! Потрібно кілька хлопців на розбір складських стелажів у приміщенні. Робота у Бремптоні, тому треба людину з машиною (бажана локація збору - North York). Прохання - якщо зовсім в цьому не розбираєтеся, не пишіть. Зарплата від виробітку. Деталі в приват.
-
Вікторія Семіренко надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1409 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
З 1го липня здається дві мебльовані кімнати Yonge and Finch $1400 другий поверх та $1300 перший поверх. Все включено, комунальні, інтернет старлінк, парковка. Перший та останній місяць депозит. Для перегляду або за подробицями в приватні повідомлення.
-
Міла HR надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1412 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Niki надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1413 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт Хтось є хто здавав екзамен G full в Кітченері або на околиці Торонто ?
-
I'm looking for a roommate for an apartment in Downtown starting in June. Your room will have its own bathroom, bathtub, balcony, and dressing room. The apartment is in a new condo, 15 minutes from Union Station. First and Last requires for rent. No bad habits and, unfortunately, no pets allowed. The room is empty but clean and new. The condo offers modern amenities including a gym, swimming pool, and terrace. Monthly Rent: $1,500 Thank you all for reposting!
-
Мая надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1424 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Допомагаю експертам та власникам бізнесів збільшити кількість клієнтів та дохід за допомогою реклами 💸 - таргетована реклама - комплексне ведення Інстаграм (smm) - google реклама - чат - боти - створення сайтів Створю індивідуальну стратегію просування для Вашого бізнесу 🎯 Допоможу: - збільшити продажі - залучити нових клієнтів - підвищити впізнаваність бренду - масштабувати свій бізнес Кому я можу бути корисна? - послуги - інфобізнес - б'юті - нерухомість - e -com Щоб дізнатися більше про умови співпраці та вартість пишіть в приват, надам безкоштовну консультацію 💌
-
З 1го липня здається дві мебльовані кімнати Yonge and Finch $1400 другий поверх та $1300 перший поверх. Все включено, комунальні, інтернет старлінк, парковка. Перший та останній місяць депозит. Для перегляду або за подробицями в приватні повідомлення.
-
Іра надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1434 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam