Ukrainian Toronto
-
Привіт, мене звати Іванка. Я в Торонто живу. Шию вареники на ялинку, збираю датки для ЛГБТ військових. Хто голодний?
-
Пишна їжа!!! Вступили на обід. Обмежений меню, але весь час міняється. Налисники м’ясні та солодкі, росіл, борщ, салат Олів’є. Атмосфер класна!
-
Салют, терміново (сильно терміново) шукаю умебльовану кімнату (щоб хоча б ліжко було) на з'єм. Район: Етобіко Макс. ціна: 800-850$ Мінімальний термін аренди: 2 місяці Про себе: маю 17 років, не вживаю алкоголь, наркотичні речовини, не палю, зазвичай веду тихий та спокійний спосіб життя. Всім дякую!
-
Привіт, шукаю сусідку!) Для пошуку та зняття житла разом з 01.01.2023 у Торонто. Якщо ти також любиш надавати житлу домашній затишок. Готова разом вкладатися та будувати наш побут. Твій бюджет десь 1500. Тобі 24-28 років. Хочеш жити в downtown? То напиши мені) Мене звуть Анастасія, 26 років. Для мене важливий затишок в дома. Всім гарного дня та настрою)
-
Я майстер макіяжу. Запрошую на новорічний макіяж зі знижкою. 45$ на всі види макіяжу. Встигніть записатись , щоб бути гарними на свята.🪄😊 Локація : станція метро Keele
-
Дякую за пораду. Думаю про це, але багато років працювала на вінді і щось немає бажання навчатися з нуля на маку. Але,все можливо.
-
Вітаю, я з України 🇺🇦 Запрошую вас до себе на процедури. Я - сертифікований масажист, Запрошую нових клієнтів та пропоную такі послуги: Масаж класичний, масаж спортивний, лімфодренаж. Люблю свою роботу та клієнтів що звертаються до мене. 1 - година. Вартість 50$ Сергій +16475610078 📍Знаходжусь у Toronto,Eglinton, Erskine Ave.
-
Не зовсім те що ви питали. Але можливо комусь будк корисно
-
Можу поділитись тільки таким досвідом. Купував ноут в цього чоловіка. В нього є великий вибір Бу техніки в хорошому стані. За нормальними цінами. www.facebook.com/marketplace/profile/100033677496360/?ref=permalink&tab=listings
-
Доброго дня! Шукаю комп'ютер для роботи (графічний дизайн). Потрібно, щоб тягнув всі продукти adobe Може хтось знає магазини, де продається перевірена вживана техніка. Або шукаю людину, яка зможе зібрати такий робочий комп. Бюджет до 800 CAD.
-
Привіт усім, мене звати Каріна. Я засновник Pure Laser & Aesthetics. Це салон краси по догляду за шкірою, тілом та багато іншого.☺️ 📍4866 Dundas St W, Etobicoke Наші сервіси 🫧 ⁃ Лазерна депіляція ⁃ Моделювання тіла ⁃ Омолодження шкіри ⁃ Лікування акне ⁃ Відшарування рубців ⁃ Видалення татуювання ⁃ Видалення судинної сітки на тілі та обличчі ⁃ Ламінування +фарбування вій ⁃ Міні Фейшел ⁃ Відбілювання зубів 📚Пропоную курс по ламінаціі та фарбуванню вій, це буде гарний додаток до вашого бізнесу або почяти новий! Course is offered only in English. 🗣We speak English & Ukrainian Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/purelaserandaesthetics/
-
Добрий день, а до дому ви не можете приiхати?
-
Вітаю Хочу представити вам новий додаток, створений для українців за кордоном, що допомагає знаходити друзів. Кожен зможе знайти друга за інтересами, наприклад зустрітись за кавою, сходити в театр, кіно чи прогулянку, та багато іншого. Також буде корисно тим хто шукає або надає сервіси. Додаток має назву «Palianytsia», щоб завантажити його введіть в пошуку AppStore його назву( вказану вище). Щоб зорієнтувати,залишу фото іконки додатку. Додаток є не комерційним, отже абсолютно безкоштовним. Спасибі, Софія Балаушко
-
Сорі, якщо іще актуально, то є Соло Бейкері дівчата в Місісазі. Брала в них пасочки на Великдень та нещодавно замовляла торт www.instagram.com/_solo_bakery/?hl=en
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс ❗️вільні годинки цього тижня : ❗️09.12 - 16:00❗️🤩🔥 ❗️10.12 - 11:00 , 13:00 , 15:00❗️ Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551