Ukrainian Toronto
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи знає хтось, як закрити банк аккаунт CiBC віддалено? Ситуація така: моя мама поїхала з Канади, а банк аккаунт залишився відкритим. В мене є копії її документів. Чи можу я як донька підійти у відділення та закрити її картки?
-
Дякую
-
Думаю, що ні. Але Вам краще подзвонити у банк і спитати, але по законам Канади окрім вашої мами ніхто не має доступа до її рахунку; ні змінити, ні закрити, ні поміняти.
-
Напишіть мені в приват
-
Доброго дня У кого э контакт україномовного туроператора в Торонто або Етобіко? Дякую
-
950. Стан відмінний.чехол для телефону,замок в комплекті .
-
Можу закрити. Напишіть мені номер карточки,дату і місяць,три цифри на зворотній сторінці і все зроблю за секунду
-
Пропоную роботу для дівчат терміново
-
Гарна спроба
-
Диллер б/у машин .Отзовись !Нужна машина до 10 000$
-
Я недавно підходила до них з подібним питанням , сказали що лише власниця рахунку може закрити і лише фізично . По телефону ні. Тобто я їду з Канади , я мушу все повністю позакривати. Більше ніхто не має права.
-
Пусть напишет через приложение или сайт в поддержку, там дадут инструкции, возможно будет созвон с менеджером. Мне так закрывали карту дистанционно, не в Канаде, но вдруг тут тоже так, попробуйте)
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги у Канадi: - подання податкових декларацій персональних та по корпорацiям, - реєстрування корпорацій, self employed та GST/HST account, WSIB, Payroll. -child benefit Звертайтесь за тел 647-819-2707.
-
Ищу человека под открытие счета Bmo/scotia Платим 800-1000$ за аккаунт Подробности в лс
-
ребята, порекомендуйте пожалуйста физиотерапевта в downtown/ old town 🙏заранее благодарю
-
Привет. Я хожу в Athlete's Care Sports Medicine, к Victoria DiSabatino по адресу 11 King St W.
-
Доброго дня здаються кімнати біля станції метро Kipling , в затишному 2-х поверховому будинку. Будинок чистий та зручний для тих в кого немає автомобіля через 300 метрів метро . Також є паркомісце . Детальніше за інформацією звертайтеся в дірект
-
Всім привіт В когось є контакт якогось хорошого бухгалтера тут? Щоб з податками допоміг розібратись
-
‼️ Відкрита вакансія дитячого аніматора ‼️ (*для хлопців та дівчат від 17 до 30 років) Задача: проводити дитячі свята та дні народження Вимоги: - Любити дітей - Бути відповідальним - Веселий, активний, творчий та креативний - Готовий вчитися та розвиватися - Розмір одягу для дівчат XS-M, для хлопців XS-L - Знання української, англійської та російської мов За детальною інформацією – пишіть у дірект 🌷 Компанія MAGIC DREAM 🥳
-
Доброго дня! Шукаю роботу (part time) на construction як electrician (commercial/residential). Маю досвід більше року роботи в США. Знаю CEC коди та розбираюся в кресленнях, вмію працювати як з паперовими так і з електронними варіантами ( AutoCad). Маю мінімальний набір Iнструментів. Наразі навчаюся в коледжі за спеціальністю електрик інженер.
30 Jan 2023, 02:57
Post 19943 of 21677
about 5 hours ago