Ukrainian Toronto
-
Доброго дня! Шукаю комп'ютер для роботи (графічний дизайн). Потрібно, щоб тягнув всі продукти adobe Може хтось знає магазини, де продається перевірена вживана техніка. Або шукаю людину, яка зможе зібрати такий робочий комп. Бюджет до 800 CAD.
-
Привіт усім, мене звати Каріна. Я засновник Pure Laser & Aesthetics. Це салон краси по догляду за шкірою, тілом та багато іншого.☺️ 📍4866 Dundas St W, Etobicoke Наші сервіси 🫧 ⁃ Лазерна депіляція ⁃ Моделювання тіла ⁃ Омолодження шкіри ⁃ Лікування акне ⁃ Відшарування рубців ⁃ Видалення татуювання ⁃ Видалення судинної сітки на тілі та обличчі ⁃ Ламінування +фарбування вій ⁃ Міні Фейшел ⁃ Відбілювання зубів 📚Пропоную курс по ламінаціі та фарбуванню вій, це буде гарний додаток до вашого бізнесу або почяти новий! Course is offered only in English. 🗣We speak English & Ukrainian Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/purelaserandaesthetics/
-
Добрий день, а до дому ви не можете приiхати?
-
Вітаю Хочу представити вам новий додаток, створений для українців за кордоном, що допомагає знаходити друзів. Кожен зможе знайти друга за інтересами, наприклад зустрітись за кавою, сходити в театр, кіно чи прогулянку, та багато іншого. Також буде корисно тим хто шукає або надає сервіси. Додаток має назву «Palianytsia», щоб завантажити його введіть в пошуку AppStore його назву( вказану вище). Щоб зорієнтувати,залишу фото іконки додатку. Додаток є не комерційним, отже абсолютно безкоштовним. Спасибі, Софія Балаушко
-
Сорі, якщо іще актуально, то є Соло Бейкері дівчата в Місісазі. Брала в них пасочки на Великдень та нещодавно замовляла торт www.instagram.com/_solo_bakery/?hl=en
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс ❗️вільні годинки цього тижня : ❗️09.12 - 16:00❗️🤩🔥 ❗️10.12 - 11:00 , 13:00 , 15:00❗️ Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Протест цієї суботи о 14:00 на Dundas Square! Друзі, ми дуже вдячні за вашу підтримку, вподобайки, репости наших проектів, що би це не було - протести або кінопоказ. Мати змогу обʼєднуватися зі стількома фантастичними українцями (і не тільки) у спільній боротьбі за Україну - це неймовірні відчуття. Тримаймося разом і працюємо далі заради перемоги💪🇺🇦 На жаль, нам ще треба багато за що поборотися. І за кого. Наші захисники Азовсталі ще знаходяться в полоні і ми повинні вибороти їх свободу та повернути додому. Кожного. Тому кожного з вас ми просимо доєднатися до нашого мітингу за визволення бійців Азовсталі. Мітинг проходитиме вже цієї суботи, о 14:00 на Dundas Square. Будь-ласка, приходьте, приносьте свої прапори та плакати, беріть друзів та знайомих, поширюйте цей пост в соцмережах. Чим гучніше наш голос, тим більше шансів у наших захисників!
-
Доброго дня, друзі! Для всіх хто бажає повернутися у форму, схуднути та просто підтягнути тіло. Ласкаво прошу до себе на тренування. Про себе: професійна спортсменка, тренер та дієтолог. Додатково пишу програми для зниження ваги тіла. Для всіх зацікавлених - пишіть у директ
-
North York
-
Хочу у Вас запитать. Не для себе. Я стара тьотя)) нічого в цьому не розумію. Син закінчує Університет політехнічний в Польщі. На ІТ як почати шукати якусь роботу чи хоч підробіток в Канаді? Є шанси?
-
я робив по такому формату, але поки не в Канаді сам)) в цілому в ІТ воно проходить думаю там має бути схожий формат docs.google.com/presentation/d/1mbqMaAhLZbdVHFLWvizIVfsQlQK6-hMEYyb3DgDKHDc/edit?usp=sharing UPD подивився відео, формат аналогічний, кому потрібно користуйтесь
-
Я сам кидав з лінкедіну, але люди які довше живуть в Канаді, кажуть що треба канадський формат. На цьому каналі багато корисної інфи "10 минут о жизни в канаде" в ютубі