Ukrainian Toronto
-
Добрий день, а до дому ви не можете приiхати?
-
Вітаю Хочу представити вам новий додаток, створений для українців за кордоном, що допомагає знаходити друзів. Кожен зможе знайти друга за інтересами, наприклад зустрітись за кавою, сходити в театр, кіно чи прогулянку, та багато іншого. Також буде корисно тим хто шукає або надає сервіси. Додаток має назву «Palianytsia», щоб завантажити його введіть в пошуку AppStore його назву( вказану вище). Щоб зорієнтувати,залишу фото іконки додатку. Додаток є не комерційним, отже абсолютно безкоштовним. Спасибі, Софія Балаушко
-
Сорі, якщо іще актуально, то є Соло Бейкері дівчата в Місісазі. Брала в них пасочки на Великдень та нещодавно замовляла торт www.instagram.com/_solo_bakery/?hl=en
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ➕ботокс ❗️вільні годинки цього тижня : ❗️09.12 - 16:00❗️🤩🔥 ❗️10.12 - 11:00 , 13:00 , 15:00❗️ Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Протест цієї суботи о 14:00 на Dundas Square! Друзі, ми дуже вдячні за вашу підтримку, вподобайки, репости наших проектів, що би це не було - протести або кінопоказ. Мати змогу обʼєднуватися зі стількома фантастичними українцями (і не тільки) у спільній боротьбі за Україну - це неймовірні відчуття. Тримаймося разом і працюємо далі заради перемоги💪🇺🇦 На жаль, нам ще треба багато за що поборотися. І за кого. Наші захисники Азовсталі ще знаходяться в полоні і ми повинні вибороти їх свободу та повернути додому. Кожного. Тому кожного з вас ми просимо доєднатися до нашого мітингу за визволення бійців Азовсталі. Мітинг проходитиме вже цієї суботи, о 14:00 на Dundas Square. Будь-ласка, приходьте, приносьте свої прапори та плакати, беріть друзів та знайомих, поширюйте цей пост в соцмережах. Чим гучніше наш голос, тим більше шансів у наших захисників!
-
Доброго дня, друзі! Для всіх хто бажає повернутися у форму, схуднути та просто підтягнути тіло. Ласкаво прошу до себе на тренування. Про себе: професійна спортсменка, тренер та дієтолог. Додатково пишу програми для зниження ваги тіла. Для всіх зацікавлених - пишіть у директ
-
North York
-
Хочу у Вас запитать. Не для себе. Я стара тьотя)) нічого в цьому не розумію. Син закінчує Університет політехнічний в Польщі. На ІТ як почати шукати якусь роботу чи хоч підробіток в Канаді? Є шанси?
-
я робив по такому формату, але поки не в Канаді сам)) в цілому в ІТ воно проходить думаю там має бути схожий формат docs.google.com/presentation/d/1mbqMaAhLZbdVHFLWvizIVfsQlQK6-hMEYyb3DgDKHDc/edit?usp=sharing UPD подивився відео, формат аналогічний, кому потрібно користуйтесь
-
Я сам кидав з лінкедіну, але люди які довше живуть в Канаді, кажуть що треба канадський формат. На цьому каналі багато корисної інфи "10 минут о жизни в канаде" в ютубі
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ❗️вільні годинки цього тижня : ❗️ ❗️08.12 - 17:30 ❗️🤩🔥 ❗️09.12 - 14:00 , 16:00❗️ ❗️10.12 - 11:00 , 13:00 , 15:00❗️ Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Добрий день! Вдячна що Ви написали мені. Як Ваше ім’я?Ви можете допомогти мені знайти роботу?
-
Дякую. Вже зайшла, дивлюся. Звичайно знайду! Дякую ще раз!