Ukrainian Toronto
-
Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2063 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт)Дівчина 30 років.так сталося що шукаю нову роботу,кухарем)маю досвід в Канаді ,всі сертифікати,рекомендації від колишніх роботодавців маю. Живу North York ,Vaughan Можу працювати як у себе дома з доставкою до вас,так і на вашій локації.Можливо хтось знає,куди набирають кухарів)бо я в розпачі… Можливо можете порадити якийсь підробіток?Прибирання або щось подібне)Маю досвід догляду за дітками(працювала в садочку)маю доньку 10 років,можливо б ми змогли допомогти один одному.Напишіть будь ласка в приватні повідомлення,я відповім вам зі свого основного аккаунту,дякую.
-
Добрий день. Пришліть мені своє резюме.
-
Здається кімната в Місісазі, 400м.від Go station Clarkson. 2895 McNab Lane Missisauga Тільки для працюючого чоловіка. 1100cad./міс.+1/4 utilities. Підземний паркінг та 1/2 великого підземного локера (для зберігання інструменту) включені. Контракт на рік. Кімната знаходиться на другому поверсі трикімнатного таун-хаусу. Ванна на дві кімнати, кухня, лівін-рум та барбєкю-зона на три кімнати. Сусіди-українці. Власник-прекрасна, комунікабельна і приємна людина. Перегляд за домовленістю. Більше фото і відео-за запитом. Оренда-максимум з 01.08. Вільний до заселення вже!
-
Всім доброго дня , мене звати Яна. Набираю діток на безкоштовний онлайн марафон з цифрового малювання.🎨🧑💻 Взяти участь зможуть діти 6-17 років Цифрове мистецтво - це перший крок у професію ілюстратора, художника в ігровій індустрії, мультиплікатора, графічного дизайнера, 3D аніматора або концепт художника✨ Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у дизайні, провести час цікаво і з користю І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПРОЄКТ🌃 Крім того, ми будемо грати, змагатися і весело проводити час Залиште слово «марафон» в особистих для запису Актуальні дати проведення для віку Вашої дитини - можна дізнатися в особистих повідомленнях
-
Всім привіт)Дівчина 30 років.так сталося що шукаю нову роботу,кухарем)маю досвід в Канаді ,всі сертифікати,рекомендації від колишніх роботодавців маю. Живу North York ,Vaughan Можу працювати як у себе дома з доставкою до вас,так і на вашій локації.Можливо хтось знає,куди набирають кухарів)бо я в розпачі… Можливо можете порадити якийсь підробіток?Прибирання або щось подібне)Маю досвід догляду за дітками(працювала в садочку)маю доньку 10 років,можливо б ми змогли допомогти один одному.Напишіть будь ласка в приватні повідомлення,я відповім вам зі свого основного аккаунту,дякую.
-
Вітаю всіх,мене звати Ілля в моєму житті сталася страшна подія, моя вагітна дружина потрапила в ДТП. На 27 тижні зробили кесарів розтин щоб врятувати обох. Дружина в реанімації стан важкий дитина теж. Кожного дня витрачається багато коштів. Прошу вашої допомоги щоб врятувати їх. Реквізити Карта 5258220060150325 PayPal anastasiayaaga Детальніше перейдіть за посиланням яке знаходиться в профілю
-
Шукаю на підселення охайного та адекватного хлопця без шкідливих звичок Район Upper Beaches Toronto 5хв від Main subway station 5хв від супермаркету Біля будинку їздить: автобус, трамвай а також в 10хв ходьби поїзд 3хв від будинку є food bank На даху будинку знаходиться тераса із грилем та чудовим виглядом на downtown Кімната із окремим туалетом, є ліжко і матрас. Здається із початку вересня. Ціна 1300$ (в цю суму входить комунальні послуги та інтернет) На всі питання відповім в особисті повідомлення.
-
Svitlana надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2251 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Всім доброго дня, здається кімната в домі.🏡 Mississauga Перший поверх ( Не бейсмент ) Район Port Credit.🌇 Ціна 900$, з комунальними, (вай фай, и т.д). Для однієї дівчини В домі проживає собака ( Кане Корсо ) Адреса 56 Inglewood Dr . За детальною інформацією в особисті.
-
Максим Егоров надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2245 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги у Канадi: - консультацii з бiзнесу та self employed, - подання податкових декларацій, - реєстрування корпорацій, bookkeeping, self employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, -child benefit, -реєстрацiя на клiматичнi виплати. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя.
-
Привіт. Сьогодні потрібно 4 людини на 11 годину в Міссіссагу. Робота на 4 години приблизно. 20 доларів за годину. Вікна завантажити на доставку