Ukrainian Toronto
-
Хочу у Вас запитать. Не для себе. Я стара тьотя)) нічого в цьому не розумію. Син закінчує Університет політехнічний в Польщі. На ІТ як почати шукати якусь роботу чи хоч підробіток в Канаді? Є шанси?
-
я робив по такому формату, але поки не в Канаді сам)) в цілому в ІТ воно проходить думаю там має бути схожий формат docs.google.com/presentation/d/1mbqMaAhLZbdVHFLWvizIVfsQlQK6-hMEYyb3DgDKHDc/edit?usp=sharing UPD подивився відео, формат аналогічний, кому потрібно користуйтесь
-
Я сам кидав з лінкедіну, але люди які довше живуть в Канаді, кажуть що треба канадський формат. На цьому каналі багато корисної інфи "10 минут о жизни в канаде" в ютубі
-
Красуні,привіт🇺🇦👋🏻,запрошую вас на брівки та війки 😍🥰 📍Моделювання брів - 20 CAN$❤️ 📍Ламінування брів - 40 CAN$❤️ 📍Ламінування вій - 50 CAN$❤️ 📍Комбо 80CAN$🔥 💌Війки та брівки 💌Lami➕покраска➕корекція ❗️вільні годинки цього тижня : ❗️ ❗️08.12 - 17:30 ❗️🤩🔥 ❗️09.12 - 14:00 , 16:00❗️ ❗️10.12 - 11:00 , 13:00 , 15:00❗️ Важливо 🚨 можливий запис в неділю 📌Etobicoke,ON 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Добрий день! Вдячна що Ви написали мені. Як Ваше ім’я?Ви можете допомогти мені знайти роботу?
-
Дякую. Вже зайшла, дивлюся. Звичайно знайду! Дякую ще раз!
-
Треба подивитись на сайті, що Вам підходить, я не знаю відповіді на ці запитання
-
Я працювала головним бухгалтером в Україні. Мені 46 років. Англійський середній. Я розумію що тут треба шукати роботу десь в супермаркеті або десь прибирать. Чи що ще можна знайти? посовітуйте! Я ж не буду писати резюме на прибиральницю, чи теж пишуть?
-
indeed.ca, LinkedIn треба резюме канадського формату
-
Я не хамила. Просто люди просять допомоги і сподіваються, що зараз отримають відповідь, а натомість бачать байдужість і пости про протести. Я тільки написала що я думала цей чат не для цього. От і все. Вибачте. Сподіваюся тема закрита . А тепер хто може допомогти знайти роботу? І де Ви працюєте? Поділіться інформацією, будь ласка
-
с работой помочь вам..я не могу
-
Добре. Не буду сперечатися. Я попросила про поміч, а Ви можете допомогти?
-
здесь люди задают разные вопросы..кого,что интересует...не ищите конфликт..а вы такое впечатление его ищите