Ukrainian Toronto
-
Добрий день. Мене звати Володимир. Я перекладач з Російської, Української, Iспаньскої, Португальської мови на Англійську i в зворотньому напрямку. Якщо вам будуть потрібні мої послуги, будь-ласка звертайтесь за телефоном: (347) 764-2587 Володимир
-
Вечір добрий усім Шукаємо працівників пофарбувати будинок в середині, які можуть працювати на висоті. Дякую
-
Дівчата, привіт! Маю в наявності 2 вільні програми «Здорове схуднення» 🫶🏻 Бронюйте відразу, бо розбирають швидко! Також за тиждень матиму вільні антипаразитарні програми (курс на 4 місяці), колаген, натуральний хлорофіл та еко засоби для дому! Якість продукції 🔝 В наявності пророщені зерна, лім Драйн та детокс від набряків та протеїн Слім (містить 12 жироспалювачів у складі) Набори здорового схуднення дають дуже гарний результат (маю -2 розміри в одязі на такому наборі) Кому цікаво - пишіть в особисті 😊 Локація: Міссіссага, Burnhamthorpe & Ponytrail Для більш детальної інформації пишіть в особисті повідомлення 🥰
-
Всім привіт 🙋♀️ Сімейна пара без шкідливих звичок , в очікуванні малюка 🥰шукаємо квартиру в Міссіссазі та околицях , 1-1.5-2 кімнати з парковкою , ціна +\- 2000 .
-
Всім доброго дня, здається кімната в домі.🏡 Mississauga Перший поверх ( Не бейсмент ) Район Port Credit.🌇 Ціна 900$, з комунальними, (вай фай, и т.д). Для однієї дівчини В домі проживає собака ( Кане Корсо ) Адреса 56 Inglewood Dr . За детальною інформацією в особисті.
-
Привіт! Хтось може порадити викладача котрий готує до PTE?
-
Quart(9L) Portable Car Refrigerator(Temperature adjustable -4℉~68℉) US&CA Продам, новый 120 cad
-
Tesvor S5 Max Robot Vacuum Продам, новый -100 cad
-
Можна
-
Чи можна перекинути гроші з канадськоі картки на європейські реквізити?
-
Всім доброго дня, здається кімната в домі.🏡 Mississauga Перший поверх ( Не бейсмент ) Район Port Credit.🌇 Ціна 900$, з комунальними, (вай фай, и т.д). Для однієї дівчини В домі проживає собака ( Кане Корсо ) Адреса 56 Inglewood Dr . За детальною інформацією в особисті.
-
Продам Ліжко + матрас 120 Коляска 60 Ванна для малюка 30 Гойдалка 40 ( не працює музика, але функцію гойдає )
-
МАЛЮВАННЯ Запрошуємо вас приєднатися до нашої онлайн школи малювання! Ми пропонуємо вам можливість розвивати свої навички під керівництвом досвідчених вчителів. Вперше у нас ви зможете отримати безкоштовний досвід нашого навчального процесу 🎨 Не втрачайте шанс розкрити свій творчий потенціал і створити власні шедеври! Пишіть нам у приватні та почніть свій шлях до мистецтва вже сьогодні 💌
-
Всем доброго времени суток. Ищу работу в ИТ. Системный администратор, DevOps, OPS, infrastructure engineer или около смежные. Опыт работы в Канаде на этой должности почти 2 года. В этой сфере 8 лет. Сброшу CV в директ если нужны подробности. Линкедин и Индид есть, там тоже ищу. :) Буду благодарен вашим рекомендациям или любой нетворкинг. Спасибо.