Ukrainian Toronto
-
✋🤷 Чому Сеттлмент спеціалісти просять надати копію Work permit? Хочу трішки прояснити це питання громаді 🇺🇦 Сеттлмент організації є неприбутковими організаціями і фінансуються від Федерального або Провінційного уряду (наприклад IRCC - Immigration, Refugees and Citizenship Canada). Це той випадок, в якому уряд просить жорстку звітність, підкріплену ідентифікаторами імміграційних документів, щоб впевнетись, що фінансування не пройшло задарма, а дійсно принесло користь новоприбулим. Персональні дані при цьому не розкриваються. ❌ Які документи Сеттлмент спеціалісти НІКОЛИ не будуть у Вас питати: Паспорт, Сін номер, Податкові документи, Водійське посвідчення або ID картку, банківські дані, тощо. Тут будьте обачними - шахраїв, нажаль, тут вистачає, і англомовних і україномовних, і індуських. Бережіть себе і всім гарного дня! 🫶 Анастасія Власенко Settlment worker
-
Допоможіть будь ласка дуже срочно сьогодні потрібно переїхати з квартири. Потрібно квартира обо бейсмент. Можете мені чимось допомогти дуже силь но прошу я з мамою і собакою
-
Шукаю роботу кухарем в Mississauga Маю 5 років досвіду роботи кухарем, зокрема 1 рік роботи в Канаді у сфері кейтерингу. Володію навичками приготування страв різних кухонь, можу працювати в умовах високої зайнятості, відповідально ставлюсь до якості та чистоти на робочому місці.Буду вдячна за інформацію
-
Шукаю в оренду дім Scarborough або Ajax чи Oshawa розглядаю ці три локації, 2 bedroom
-
Вітаю! Роблю замовлення на товари Amway. Якщо комусь треба, пишіть. Гарного дня
-
Professional Apartment Cleaning in Midtown and North York – Share with your friends! I am happy to announce that I offer professional apartment cleaning services in the Midtown and North York areas. I have experience and great reviews from clients. I use quality cleaning products and guarantee that your home will be perfectly clean and fresh. If you or someone you know would like someone to come and clean and beautifully decorate your home on a regular basis – say, once a week – I would be happy to help! This is a great way to save time and keep your home clean without the hassle. Please share this information with anyone who might be interested. For questions or to schedule a cleaning, call or text 647-622-7352. Thank you for helping spread the word! Sincerely, “Lady of Purity”
-
Доброго дня! Може хтось буде летіти в Торонто з України найближчим часом й може взяти ліки ? ( вам надішлють новою поштою) буду дуже вдячна!
-
Готовий до заселення повність весь бейсмент з окремим входом для однієі особи Окрема ванна кімната та кухня. Перехрестя Evans & Brown’s Line Etobicoke. Ціна 1250$ Всі комунальні включені у вартість + пралката інтернет.За деталями звертайтеся за телефоном +1 (437) 999-9037
-
Дівчатка, привіт! ☀️💅 Мене звати Карина , і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ швидко, якісно та за доступною ціною. Дуже зручна ЛОКАЦІЯ, 2 хв. пішки від станції KEELE (район HIGH PARK). Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Маю близько 200 кольорів у своїй палітрі. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться твій ідеальний манікюр. Це я можу відверто запевняти.😉❤️ Чекаю на тебе! 👋
-
Всім привіт, БЕЗКОШТОВНО надаю допомогу по наступним питанням: Продовження Ворк перміту, зняття обмежень; Подача на Кліматичні виплати - Canada Carbon Rebate + GST/HST кредит; Подача заявки на фінансову допомогу (Emergency assistance, Ontario Works, Ontario Disability Support program, Employment Insurance); Подача заявки на знижку на проїзд (GTA); Оформлення виплат на дітей (Canada Child Benefit); Подача заявки на програму покриття ліків (Trillium Drug Program); Подача заявки на безкоштовну стоматологічну підтримку дітей (Healthy Smiles Ontario); Подача заявки на знижку на електроенергію ( Ontario Electricity Support program); Подача заявки на безкоштовну стоматологію для окремих груп населення ( Canadian Dental Care Plan); Запис на оцінювання з англійської та французської для відвідування безкоштовних курсів; Орієнтація для новоприбулих: Отримання прав та навігація в транспотрній системі; Орієнтація в Медичній системі- Як працює страховка, що покриває, де шукати лікаря, як користуватись невідкладними службами допомоги; Орієнтація в банківський системі - будування кредитного рейтингу, перевірка, протидія шахраям; Тощо Вся підтримка безкоштовна, за рахунок Федерального та Провінційного урядів, при наявності імміграційного статусу (надається копія CUAET Work permit або PR)
-
Доброго дня, шукаю роботу адміністратора або контент менеджера ( маю освіту маркетолога), можливо хтось може допомогти,буду дуже вдячна. Гарного дня!
-
🇺🇦 Смачна домашня українська кухня в Торонто! 🇺🇦 Бажаєте скуштувати справжніх українських страв, приготованих з любов’ю та турботою? 🍲🥟 Ми пропонуємо: ✅ Борщ, вареники, голубці та інші традиційні страви ✅ Свіжі інгредієнти та домашній смак ✅ Індивідуальні замовлення на будь-які заходи Замовляйте вже сьогодні і відчуйте справжню атмосферу українського дому на своєму столі! 🏡 📞 Телефонуйте 647-928-2425 або пишіть в дірект для замовлення.
-
Заказать в Україні нові на Укр почту і щоб хтось їх там вмісто вас забрав і вам потім перешле