Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Галина Боднар |ТАРГЕТОЛОГ
    wrote on last edited by
    Допомагаю власникам бізнесу в Інстаграм збільшити дохід та кількість клієнтів за допомогою реклами 📈 Комплексне просування: реклама, упаковка сторінки, контент, продажі💵 Кому я можу бути корисна? - послуги - інфобізнес - б'юті - нерухомість - e -com Щоб дізнатися більше про умови співпраці пишіть в приват, надам безкоштовну консультацію 💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t671247607T Offline
    t671247607T Offline
    Dina Saniuk
    wrote on last edited by
    Вітаю! Продаю 2 квітки на Justin Timberlake на 18 жовтня. Пишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t7137116299T Offline
    t7137116299T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Чи є тут хтось , в кого теж чоловік виїжджав нещодавно з України? Мій зараз в Румунії і думаємо , як буде тут з легалізацією..Бо це все ж таки не дуже "законно"..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1755913581T Offline
    t1755913581T Offline
    💙
    wrote on last edited by
    Та пофігу якщо в нього є канадська віза то пропустять
    1 Reply Last reply
    0
  • t674140701T Offline
    t674140701T Offline
    A.S.
    wrote on last edited by
    Все буде добре 🤝Все законно
    1 Reply Last reply
    0
  • t674140701T Offline
    t674140701T Offline
    A.S.
    wrote on last edited by
    Я скажу більше, щойно Україну приймуть до Євросоюзу, в європейські суди поїдуть тонни документів, заяв. ТЦК, Армія, офіс президента, поліція - всі дадуть відповідь за те беззаконня що коїться всередині країни. Я спілкуюся з адвокатами з України, які вже не сидять і відправляють документи в Гаагу, в Європарламент. Буде весело чиновникам у ковичках. Якщо Європейський союз з цим не розбереться, то він розпадеться.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрий Поповыч
    wrote on last edited by
    Помогаем с кредитами и файненсингами для тех , кто хочет уехать. Пишите в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t621827151T Offline
    t621827151T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Рекомендую хорошого механіка в Торонто, +1 905-904-6029 (україномовний)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Хочу попросити пораду. Я користуюся банком БМО, мені дуже цей банк подобається але є одна проблема, це ліміти на e-transfer,ліміти на зняття та покладення грошей. Можливо хтось стикався з таким,порадьте будь ласка як їх можна збільшити, можливо є українські працівники банка які би могли допомогти з цим питанням,або можливо хтось собі підіймав ці ліміти,поділіться будь ласка досвідом. Дякую,усім гарного дня))
    1 Reply Last reply
    0
  • t6565862131T Offline
    t6565862131T Offline
    Vadim Chosyk
    wrote on last edited by
    Всем привет! Ищу человека, который занимается продвижением группы в телеграмм! Если вы можете мне помочь напишите в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t674140701T Offline
    t674140701T Offline
    A.S.
    wrote on last edited by
    Всё может быть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ОН
    wrote on last edited by
    Щойно еще будете ждать лет 10 когда ее приймут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Також маємо набір на групові, рівень А2 - Тривалість 90 хвилин - У групі 5-7 осіб 💵Вартість: 185 гривень за заняття Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • t651327319T Offline
    t651327319T Offline
    Karina Ryzhenko
    wrote on last edited by
    Дівчатка, привіт! ☀️💅 Мене звати Карина , і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ швидко, якісно та за доступною ціною. Дуже зручна ЛОКАЦІЯ, 2 хв. пішки від станції KEELE (район HIGH PARK). Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Маю близько 200 кольорів у своїй палітрі. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться твій ідеальний манікюр. Це я можу відверто запевняти.😉❤️ Чекаю на тебе! 👋
    1 Reply Last reply
    0
  • t2072121934T Offline
    t2072121934T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    🎈 Підніміть свої свята на новий рівень з нашими чудовими композиціями з повітряних куль! 🎈 ✨ Чому варто вибрати нас? - Індивідуальний дизайн: індивідуальні композиції, що відповідають вашій темі та палітрі кольорів. - Якісні матеріали: тільки найкращі міцні та довговічні повітряні кулі. - Професійна установка: ми займаємось усім, від дизайну до установки, гарантуючи відсутність стресу. - Доступні пакети: гарні прикраси, які підходять для будь-якого бюджету! 🌟 Спеціальна пропозиція: забронюйте зараз та отримайте знижку 10% на перше замовлення! За подробицями пишіть у особисті повідомлення 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • t674140701T Offline
    t674140701T Offline
    A.S.
    wrote on last edited by
    Продаємо дуже смачне САЛО , за рецептом українського ресторану Гоголь 🥩 1 кг - 40 💲 Від 2 кг знижка 30 💲 за кг Будь ласка на початку відправте смс за номером ☎️ (437) 259-8205
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia CCS
    wrote on last edited by
    Всім привіт, БЕЗКОШТОВНО надаю допомогу по наступним питанням: 🇨🇦 🇺🇦Продовження Ворк перміту, зняття обмежень; 💵 Подача на Кліматичні виплати - Canada Carbon Rebate + GST/HST кредит; 💸💲Подача заявки на фінансову допомогу (Emergency assistance, Ontario Works, Ontario Disability Support program, Employment Insurance); 🚌 Подача заявки на знижку на проїзд (GTA); 👶👦 Оформлення виплат на дітей (Canada Child Benefit); 💊 Подача заявки на програму покриття ліків (Trillium Drug Program); 👩‍⚕💉Подача заявки на безкоштовну стоматологічну підтримку дітей (Healthy Smiles Ontario); ⚡️Подача заявки на знижку на електроенергію ( Ontario Electricity Support program); 🦷 Подача заявки на безкоштовну стоматологію для окремих груп населення ( Canadian Dental Care Plan); 👩‍🏫 Запис на оцінювання з англійської та французської для відвідування безкоштовних курсів; 🚘 Орієнтація для новоприбулих: Отримання прав та навігація в транспотрній системі; 🏥 Орієнтація в Медичній системі- Як працює страховка, що покриває, де шукати лікаря, як користуватись невідкладними службами допомоги; 🏦 Орієнтація в банківський системі - будування кредитного рейтингу, перевірка, протидія шахраям; Тощо Вся підтримка безкоштовна, за рахунок Федерального та Провінційного урядів, при наявності імміграційного статусу (надається копія CUAET Work permit або PR) 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K K
    wrote on last edited by
    Добрый день ,Вам! Это Константин. Вы мне обещали на прошлой неделе прислать email , и мне нужно заполнить его и прислать вам обратно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia CCS
    wrote on last edited by
    Привіт, Громадо 🇺🇦🇨🇦 Хочу підняти тему шахрайств в Канаді, і тому присвячу цьому свій час і напишу кілька постів з реальними прикладами. Бо обізнаність - це вже захист. ⚠️ Один із популярних видів шахрайств в Канаді - це смски про недоставлену посилку - приходить смс, наче від Canada Post чи Purolator, мовляй, не можемо доставити вашу посилку - і посилання на 'оновлення' даних. ❌ Інший варіант - популярний у час коли CRA (податкова служба) проводить виплати - доречі нова виплата CCR буде 15 жовтня. Приходить смс - ми не можемо нарахувати ваші 469.00 CAD, тому що у вас не оновлені банківські дані. Натисніть сюди і оновіть дані. 😱😱😱 Звичайно таким чином шахраї хочуть отримати доступ до банківських карток, або персональних даних. ⚡️Якщо ви отримали таке смс - ні в якому разі не тисніть на посилання! Не ризикуйте своєю безпекою за ради цікавості. На цю тему напишу ще кілька постів найближчим часом. Бережіть себе! 🫶 Анастасія Власенко Settlement worker
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Можливо когось цікавлять: ”Paystub”, “Employment letter” “Opening of the company” Звертайтесь допоможемо у вашому питанні.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags