Ukrainian Toronto
-
потрібні працівники, робота в Канаді та Австралії.. безкоштовне житло, 85$ за годину. працівники мають бути відвертими, щирими та ввічливими, якщо ви зацікавлені, пишіть мені в приватну скриньку.. діє з цього моменту до 30 числа цього місяця.
-
Увага українці!🇺🇦🇨🇦 Якщо ви - чоловік або жінка, які шукають можливість для отримання постійного резидентства в Канаді, у вас зараз є перевага! 🏡✨ Члени вашої родини також можуть скористатися цією можливістю. Не дозволяйте часу йти проти вас, особливо якщо у вас закінчується робоча віза або паспорт! 📄🔜 👩⚖️ Справжній професіонал в області імміграційного права допоможе вам пройти всі етапи. Встигніть отримати кваліфіковану допомогу і проконсультуватися з досвідченим адвокатом! 💡 Безкоштовна консультація доступна для тих, хто звертається за рекомендацією І знижка ! Якщо ви зацікавлені, пишіть мені в особисті повідомлення - давайте разом реалізуємо вашу мрію про життя в Канаді! 🇨🇦
-
Опис будинку 70 доларів США. Одна сім'я. 4 спальні, 2 ванні кімнати в декількох хвилинах від громадського центру та центру міста. Дуже просторий будинок. Все на одному поверсі, доступне для всіх. Його нещодавно відремонтували. Новий холодильник та плита/духовка. Нова підлога та фарба. Нова раковина у ванній та на кухні. Пральна та сушильна машини підключаються. Є красиві вхідні та бічні двері. Гарне просторе подвір'я. У дуже зручному місці, гарне місце для сім'ї. По сусідству дуже тихо. У громадському центрі є дитячий майданчик, навіси/грилі для пікніка, освітлені тенісні корти, майданчики для піклболу, поле для софтболу та поле для гольфу. Шукаю щомісячну оренду. Страховий депозит 300$ Комунальні послуги: вода та тепло включені. Допускаються маленькі домашні тварини. З додатковим збільшенням орендної плати на $70. Також цілодобова вулична парковка з довгою під'їздною дорогою. Державна допомога прийнята.
-
З 1 жовтня здається кімната в районі Vaughan, за адресою: 1983 hwy 7. 900 cad. Є паркування. Мебльована. (437) 557-3255
-
Всім привіт! Можливо хтось із вас продає своє авто зараз. Напишіть мені в пп, будь ласка. Розгляну різні варіанти 🙌🏻
-
Доброго дня.😊 Мене звати Сніжана, я таргетолог. Я з своєю компанією допоможемо вам збільшити кількість клієнтів в бізнесі. 📈 Вже за 7 днів гарантуємо збільшення доходу. Ми працюємо по договору,якщо не буде результату то є гарантія повернення коштів. Звертайтися в приватні повідомлення📩
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Вартості приблизно 150 тис грн. Зібрано майже 90 тис грн. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 5351160790363820 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩