Ukrainian Toronto
-
Як найкраще передати гроші в Україну
-
Друзі, привіт! Чи хтось подавався на візу зсередини Канади. Ми сім'єю перетнули кордон по foil-less візам. Півтора місяці тому я подалась на візитор візи вже з Канади. Сьогодні отримала відмову. Чи хтось з таким зіштовхувався? У чому може бути причина відмови? І які мої подальші дії, щоб все ж отримати вклеїні візи.
-
Привіт усім, мене звати Каріна. Я засновник Pure Laser & Aesthetics. Це салон краси по догляду за шкірою, тілом та багато іншого.☺️ 📍4866 Dundas St W, Etobicoke Наші сервіси 🫧 ⁃ Лазерна депіляція ⁃ Моделювання тіла ⁃ Омолодження шкіри ⁃ Лікування акне ⁃ Відшарування рубців ⁃ Видалення татуювання ⁃ Видалення судинної сітки на тілі та обличчі ⁃ Ламінування +фарбування вій ⁃ Міні Фейшел ⁃ Відбілювання зубів 📚Пропоную курс по ламінаціі та фарбуванню вій, це буде гарний додаток до вашого бізнесу або почяти новий! Course is offered only in English. 🗣We speak English & Ukrainian Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/purelaserandaesthetics/
-
Всім привіт☀️ Мене звати Вікторія, #Майстер перукар Інстаграм instagram.com/viktoriia.kostak?igshid=YzA2ZDJiZGQ= #торонто #Етобіко Пропоную такі перукарські послуги: ✂️чоловіча,дитяча стрижка, 25-30$ ✂️жінкам підстригти довжину та чілку 5-20$ ❣️фарбування вашою фарбою(мийка+сушка)30-60$ На даний момент працюю дома за адресою: 🏡 186 Stephen Dr, ✂️Запис за ном.☎️ 437 258-3656.
-
⁉️Що таке довідки про несудимість для імміграції в Канаду? (Police Clearance Certificate) Посібник про довідки про несудимість для імміграції в Канаду та варіанти подолання кримінальної неприйнятності. 🔹Довідки про несудимість підтверджують Міністерству у справах імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC), що заявник на імміграцію може бути допущений до Канади. 🔹Кожен заявник на постійне проживання та члени його сім'ї у віці від 18 років повинні пройти перевірку на несудимість, щоб довести, що вони не мають кримінального минулого. 🔹Довідки про несудимість, повинні бути отримані в країні поточного проживання і в кожній країні, в якій заявник проживав більше шести місяців з моменту досягнення 18-річного віку. 🔹Довідки про несудимість, як правило, можна отримати в правоохоронних органах або інших державних установах. За пом'якшуючих обставин канадські імміграційні візові відділи скасовують вимогу про надання довідки про несудимість. 🔹Для країни, в якій особа проживає в даний час, довідка про несудимість повинна бути видана не більше ніж за шість місяців до подачі заяви. 🔹Для країн, в яких особа проживала протягом шести місяців або більше, довідка про несудимість повинна бути видана після того, як заявник востаннє проживав у цій країні. 🔹Якщо довідка складена не англійською або французькою мовою, вона повинна бути надіслана разом з оригіналом перекладу, виконаного сертифікованим перекладачем. 🔹Всі заявники на імміграцію в Канаду також повинні пройти перевірку на причетність до діяльності, пов'язаної зі шпигунством, підривною діяльністю або тероризмом. Це робиться для того, щоб гарантувати, що безпека і порядок канадського суспільства підтримуються і захищаються. Такі рішення про перевірку безпеки приймаються на основі інформації з усіх доступних джерел, яка потім ретельно зважується, щоб визначити, чи може заявник загрожувати внутрішній безпеці Канади. Якщо є ознаки загрози безпеці, призначається співбесіда для обговорення цих висновків із заявником. Будь-якій особі, яка може становити таку загрозу, буде відмовлено у в'їзді до Канади. 🔹Існує чітке розмежування між довідкою про несудимість, яку заявник зобов'язаний отримати, і перевіркою біографічних даних, в якій заявник здебільшого не бере активної участі. 🔹Особам, які бажають в'їхати до Канади на постійне або тимчасове проживання як відвідувачі, іноземні працівники або іноземні студенти, може бути відмовлено у в'їзді, якщо вони або їхні утриманці вважаються неприйнятними з кримінальної точки зору. 🔹Особа може бути визнана неприйнятною на підставі однієї з двох причин: 🔸Злочинність 🔸Тяжкий злочин 🔹Якщо Ви є особою, якій заборонено в'їзд до Канади за скоєння злочину, Вам може бути дозволено в'їзд до Канади, якщо IRCC визнає Вас реабілітованим за будь-якою з цих причин: 🔸Передбачувана реабілітація 🔸Індивідуальна реабілітація 🔹Якщо Ви приїжджаєте до Канади тимчасово, Вам може знадобитися Дозвіл на тимчасове проживання (TRP) для в'їзду в країну. 👉Обговорити 👉Підписатися на новини
-
Да, там английский
-
Консультація щодо навчання в Канаді українською мовою. Is English your first language? If not, enroll at Mentora Language Academy. This is our ESL school conveniently located in the same beautiful downtown Toronto building as Mentora. Improve your written and conversational language skills so you can meet Mentora’s admission requirements and excel in your Mentora classes! Contact: +17786746170 [email protected] Learn more: mentoracollege.ca/ #MentoraCollege #MCBTtoronto #StudyInCanada #TorontoCollege #EnrolNow #businessadministration #hotelmanangement #ESL
-
Підкажіть, як знайти україномовного сімейного лікаря в Міссіссазі
-
Привіт, мене звати Луїс Едгарго. Я тут, щоб найняти віддалених працівників, які шукають роботу неповний робочий день, яка зароблятиме їм більше грошей, навіть працюючи на поточній роботі, щотижнева оплата становить 600 доларів США.
-
Всім привіт виконуємо ремонтно-будівельні роботи від заміни полов до малювання будь-яких поверхнотей Nestreno.ca Nestbuilt.ca
-
Привіт. Мене звати Лариса Боднарчук, я косметолог з України з 5-річним стажем. Свою роботу виконую з великою увагою та віддачею. Зараз я працюю вдома. Щиро запрошую вас скористатися моїми послугами. Downtown Toronto
-
Я майстер макіяжу. Запрошую на новорічний макіяж зі знижкою. 45$ на всі види макіяжу. Встигніть записатись , щоб бути гарними на свята.🪄😊 Локація : станція метро Keele
-
Доброго вечора Шукаю терміново житло 2 bedrooms in Missisiagua or etobicoke