Ukrainian Toronto
-
Yevgen надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3063 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Срочно ‼️ Нужна одна помощница на уборку домов. Оплата 18$ чистыми. Изначально part time, далее full time. Английский на уровне понимания А1-А2. Локация: Торонто (York, downtown, north York). Для подробной информации звоните по телефону +1-437-566-0733. Сооьщения в телеграмм НЕ ВИЖУ! Звоните или пишите на мобильный.
-
Тоже подпишусь
-
Airbus A320 Neo(play airlines), посмотрите фото в интернете, все поймете) + не кормят потому что полет <5 часов, только если самому покупать на самолете. Я недавно летал, просто пару фильмов в айпаде смотрел и не особо заметил дискомфорт потому что полет быстрый. Оба раза самолет за 4 часа долетел
-
Продаю: Ботинки новые 43 размер 50$ Nike air force 1 44 размер 50$ Чаша облако 10$ Калауд лотус 10$ Набор для установки ТВ на стену 10$ Нож новый милуоки 10$
-
Есть еще Торонто(Хемилтон)-Коппенгаген. 550 CAD туда обратно, но летишь как в маршрутке 🤣 Там пересадка в Исландии, 2 самолета по 4.5 часа+-
-
Просто не трансатлантический самолет, а обычный. Там все меньше, нет вот этих планшетов на креслах и тд. Ну и комфорт кресел другой. За такие деньги, я потерпел) Вот если на Ryanair летали когда-то, то это чуть лучше) Нет, Исландия в ЕС, если у вас украинский паспорт, то вас пустят без проблем) у них, кстати, если на официальном сайте билет покупать, а не сайте агрегаторе, можно купить билеты и остаться на пару дней в Исландии и цена не поменяется) Вот так они к себе туристов зазывают
-
Я в Коппенгаген летал, а дальше уже на лоукостерах по Европе. Там ryanair по 15 евро каждый день летают куда угодно) у меня план изначально был приехать в Европу дешевле всего, а оттуда куда угодно можно) Нет, я искал через сайт skyscanner(агрегатор сайтов) и купил самый дешевый на сайте tickets ua. Я брал билеты примерно за 3 месяца до полета. Узнал про фишку с бронью билетов на пару дней в Исландии уже позже, так бы остался на пару дней)
-
Привіт, Громадо 🇺🇦🇨🇦 Хочу підняти тему шахрайств в Канаді, і тому присвячу цьому свій час і напишу кілька постів з прикладами з реального життя. Бо обізнаність - це вже захист. ⚠️ Продвинутий варіант шахрайств по телефону, на котрий може попастись навіть найобачніший з новоприбулих - можливий коли у шахраїв вже є деякі ваші дані - наприклад повне ім'я, та якась інформація про вас - може бути злиті дані з телефоної компанії, наприклад, або інформація клієнт якого ви банку. ❌️ Шахраї дзвонять і видають себе за представників Роджерсу/TD/CIBC банку/податкової, тощо. При цьому називаючі ваше повне ім'я і додаючі якусь попередньо викрадену інформацію. А потім вигадуючі будь яку поважну причину, просять вас продиктувати надісланий вам на імейл або телефон код. Таким чином, отримуючи повний доступ до вашого аккаунту. 🛑 Ні в якому разі ніколи не диктуйте і не пересилайте нікому одноразові коди - навіть якщо людина з котрою ви розмовляєте дуже впевненно і аргументовано його просить! Отримавши доступ до якогось з ваших аккаунтів шахраї можуть отримати доступ до паролів, пошти, банківських карток, податкового номеру - що може призвести до серйозної шкоди. Бережіть себе! 🫶 Анастасія Власенко Settlement worker
-
Терміново! Здається Ден кімната, в двухкімнатній квартирі. В центрі Торонто. На території є спорт зал, сауна, басейн, ігрова кімната, кімната для паті і ще багато цікавого. Одна хвилина пішки до No frills, LCBO, Dollarama. Одна хвилина до автобусів, 3 хвилини до трамваїв і 10 хвилин до станції метро Кінг стріт. Пишіть або дзвоніть за номером 4372609041 за Доп інформацією. Кімната готова для заселення вже сьогодні.
-
Привіт всім 😎💪 Треную в Онлайн форматі (Тренування для Залу і Домашніх умов) Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт - введіть в пошуку - denkach28 і я проведу вам повну консультацію! Inst - online_fitnessd
-
you all are noisy