Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    Торонто-Франкфурт посоветовали 13 числа самые дешевые) Ранее мне еще советовали Торонто-Дублин
    1 Reply Last reply
    0
  • t980509314T Offline
    t980509314T Offline
    Maryna Guryanova
    wrote on last edited by
    Тоже подпишусь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Vorobiov
    wrote on last edited by
    Airbus A320 Neo(play airlines), посмотрите фото в интернете, все поймете) + не кормят потому что полет <5 часов, только если самому покупать на самолете. Я недавно летал, просто пару фильмов в айпаде смотрел и не особо заметил дискомфорт потому что полет быстрый. Оба раза самолет за 4 часа долетел
    1 Reply Last reply
    0
  • t5408734943T Offline
    t5408734943T Offline
    Andy Pandа
    wrote on last edited by
    Продаю: Ботинки новые 43 размер 50$ Nike air force 1 44 размер 50$ Чаша облако 10$ Калауд лотус 10$ Набор для установки ТВ на стену 10$ Нож новый милуоки 10$
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    Как в маршрутке в плане, что маленький самолёт?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Vorobiov
    wrote on last edited by
    Есть еще Торонто(Хемилтон)-Коппенгаген. 550 CAD туда обратно, но летишь как в маршрутке 🤣 Там пересадка в Исландии, 2 самолета по 4.5 часа+-
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    А в Исландию не нужна виза, верно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    Та вроде самолёт, как самолёт)
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    Поняла, спасибо за совет)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Vorobiov
    wrote on last edited by
    Просто не трансатлантический самолет, а обычный. Там все меньше, нет вот этих планшетов на креслах и тд. Ну и комфорт кресел другой. За такие деньги, я потерпел) Вот если на Ryanair летали когда-то, то это чуть лучше) Нет, Исландия в ЕС, если у вас украинский паспорт, то вас пустят без проблем) у них, кстати, если на официальном сайте билет покупать, а не сайте агрегаторе, можно купить билеты и остаться на пару дней в Исландии и цена не поменяется) Вот так они к себе туристов зазывают
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    А в какой город вы летали? И билеты брали на прямую на сайте авиакомпании?
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    Ой, точно, извините, не на то сообщение смотрела)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Vorobiov
    wrote on last edited by
    Я в Коппенгаген летал, а дальше уже на лоукостерах по Европе. Там ryanair по 15 евро каждый день летают куда угодно) у меня план изначально был приехать в Европу дешевле всего, а оттуда куда угодно можно) Нет, я искал через сайт skyscanner(агрегатор сайтов) и купил самый дешевый на сайте tickets ua. Я брал билеты примерно за 3 месяца до полета. Узнал про фишку с бронью билетов на пару дней в Исландии уже позже, так бы остался на пару дней)
    1 Reply Last reply
    0
  • t628969798T Offline
    t628969798T Offline
    Рената
    wrote on last edited by
    Всім привіт шукаю однокімнатний бейсмент Район: Етобіко, Ричмонд хілл, Вон. Можливі і інші райони Для сімейної пари, без шкідливих звичок. Бюджет до 1700.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia CCS
    wrote on last edited by
    Привіт, Громадо 🇺🇦🇨🇦 Хочу підняти тему шахрайств в Канаді, і тому присвячу цьому свій час і напишу кілька постів з прикладами з реального життя. Бо обізнаність - це вже захист. ⚠️ Продвинутий варіант шахрайств по телефону, на котрий може попастись навіть найобачніший з новоприбулих - можливий коли у шахраїв вже є деякі ваші дані - наприклад повне ім'я, та якась інформація про вас - може бути злиті дані з телефоної компанії, наприклад, або інформація клієнт якого ви банку. ❌️ Шахраї дзвонять і видають себе за представників Роджерсу/TD/CIBC банку/податкової, тощо. При цьому називаючі ваше повне ім'я і додаючі якусь попередньо викрадену інформацію. А потім вигадуючі будь яку поважну причину, просять вас продиктувати надісланий вам на імейл або телефон код. Таким чином, отримуючи повний доступ до вашого аккаунту. 🛑 Ні в якому разі ніколи не диктуйте і не пересилайте нікому одноразові коди - навіть якщо людина з котрою ви розмовляєте дуже впевненно і аргументовано його просить! Отримавши доступ до якогось з ваших аккаунтів шахраї можуть отримати доступ до паролів, пошти, банківських карток, податкового номеру - що може призвести до серйозної шкоди. Бережіть себе! 🫶 Анастасія Власенко Settlement worker
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Suzy🌺
    wrote on last edited by
    Терміново! Здається Ден кімната, в двухкімнатній квартирі. В центрі Торонто. На території є спорт зал, сауна, басейн, ігрова кімната, кімната для паті і ще багато цікавого. Одна хвилина пішки до No frills, LCBO, Dollarama. Одна хвилина до автобусів, 3 хвилини до трамваїв і 10 хвилин до станції метро Кінг стріт. Пишіть або дзвоніть за номером 4372609041 за Доп інформацією. Кімната готова для заселення вже сьогодні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5917004761T Offline
    t5917004761T Offline
    Online_Trainer
    wrote on last edited by
    Привіт всім 😎💪 Треную в Онлайн форматі (Тренування для Залу і Домашніх умов) Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт - введіть в пошуку -  denkach28   і я проведу вам повну консультацію! Inst - online_fitnessd
    1 Reply Last reply
    0
  • t7142003107T Offline
    t7142003107T Offline
    Karen G. Smith
    wrote on last edited by
    you all are noisy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Вітаю:) Заповнюємо анкету на GREEN CARD
    1 Reply Last reply
    0
  • t6082040083T Offline
    t6082040083T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Шановні батьки❗ Мене звати Яна . Я організовую БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн майстep-клас🌐 з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячна , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в гaлyзi дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається😊 Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ➡️Scratch, Roblox, Minecraft ➡️3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop, ➡️Python, C#, Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: ✅Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; ✅Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць обмеженa🔥
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags