Ukrainian Toronto
-
you all are noisy
-
Шановні батьки❗ Мене звати Яна . Я організовую БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн майстep-клас🌐 з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячна , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в гaлyзi дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається😊 Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ➡️Scratch, Roblox, Minecraft ➡️3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop, ➡️Python, C#, Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: ✅Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; ✅Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць обмеженa🔥
-
Продам блок сигарет BB за 35 CAD
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Вітаю! Продаю 2 квітки на Justin Timberlake на 18 жовтня. Пишіть в особисті
-
Дорогі батьки‼️ Набираю діток на безкоштовний онлайн майстер-клас зі штучного інтелекту . Взяти участь можуть діти 9-15 років. Ні, ми не будемо вчитися списувати😅😅 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у навчанні користуванню ШІ, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПЕРШИЙ ПРОЄКТ Так як саме за допомогою нових технологій можна розробити власну казку😍, написати музику, вірші, пісні😉 створити власного персонажа, відео і т.д Проєкт на 15 учасників. Залиште слово - «Урок» в особистих для запису🤗
-
fuck you all
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Вартості приблизно 150 тис грн. Зібрано майже 100тис грн. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 5351160790363820 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
-
Model 3 LED illuminated Welcome Pedal Door Sill Protector Новый -65 cad
-
Вика надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3111 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Есть блок сигарет за 35$