Ukrainian Toronto
-
-
Алина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3209 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Чи можете порекомендувати справді хороший сервіс для зайняття черги в консульство Канади в Торонто? Щоб були прийнятні ціни, швидкість обслуговування та порядність.
-
Кристина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3221 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Шановні батьки💜❗ Мене звати Яна , і я організовую БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн урок з комп'ютерного дизайну, програмування та 3D моделювання для дітей 6-17 років Мета уроку - спрямувати час та енергію в корисне хобі, а не в перегляд TikTok, YouTube або ігри, і показати, що вивчення цих навичок цікаве та доступне. Напрямки включають 🐱Scratch 🎮ROBLOX 🎨Digital Art (Photoshop та ін.) 🧩Minecraft 💻Python 🏠3D моделювання Блендер 🧑💻WEB програмування 🏞️Web дизайн та інше На уроці вивчаємо основи комп'ютерного дизайну, створення ігор, сайтів, ботів, додатків та багато іншого.🤩 Для запису просто напишіть мені в особисті слово"Цікаво"📩 Кількість місць обмежена🔥 Запис діє до 10 жовтня Також у жовтні для кожного учасника нашого уроку ми надаємо ПОДАРУНОК після реєстрації🎁
-
Увага українці!🇺🇦🇨🇦 Якщо ви - чоловік або жінка, які шукають можливість для отримання постійного резидентства в Канаді, у вас зараз є перевага! 🏡✨ Члени вашої родини також можуть скористатися цією можливістю. Не дозволяйте часу йти проти вас, особливо якщо у вас закінчується робоча віза або паспорт! 📄🔜 👩⚖️ Справжній професіонал в області імміграційного права допоможе вам пройти всі етапи. Встигніть отримати кваліфіковану допомогу і проконсультуватися з досвідченим адвокатом! 💡 Безкоштовна консультація доступна для тих, хто звертається за рекомендацією І знижка ! Якщо ви зацікавлені, пишіть мені в особисті повідомлення - давайте разом реалізуємо вашу мрію про життя в Канаді! 🇨🇦
-
Диана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3227 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3233 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Продам блок сигарет 35$
-
Mykita Winner надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3241 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Stanislove надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3242 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Мафія сьогодні о 19:00 🕔 Зустрічаємось у затишному rooftop лаунжі з видом на CN Tower, щоб провести вечір у компанії Мафії! 🧟 Особливий формат: цього разу випробуємо також зомбі-мафію – новий рівень напруги та інтриги ⏳ 4 години гострих відчуттів та стратегій Залишилось 3 місця 😉
-
А як я можу це зробити сам, якщо в українському консульстві в Торонто, наприклад, зараз взагалі немає жодного вільного слоту - і коли будуть, невідомо. Я заходив уже разів 20 точно - пусто. Це що, просто на удачу заходити? Так можна і рік заходити безрезультатно, але у мене залишилося 6 місяців до закінчення паспорта, і я не зможу оформити продовження робочої візи. Як же бути? Можливо, хтось знає, у які дні та в який час з’являються вільні слоти в українському консульстві в Торонто... Що робити?