Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6156672494T Offline
    t6156672494T Offline
    Apple
    wrote on last edited by
    Привет! Меня зовут Катя я пишу картины Я живу в Николаеве, Украина Может кто-то хочет заказать картину? Тем самым украсить свой дом и поддержать меня ОТПРАВКА ПО ВСЕМУ МИРУ! Для связи напишите  Telegram +380679878434
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NickGric
    wrote on last edited by
    написал в ЛС
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Кристина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3221 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t1094819617T Offline
    t1094819617T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Шановні батьки💜❗ Мене звати Яна , і я організовую БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн урок з комп'ютерного дизайну, програмування та 3D моделювання для дітей 6-17 років Мета уроку - спрямувати час та енергію в корисне хобі, а не в перегляд TikTok, YouTube або ігри, і показати, що вивчення цих навичок цікаве та доступне. Напрямки включають 🐱Scratch 🎮ROBLOX 🎨Digital Art (Photoshop та ін.) 🧩Minecraft 💻Python 🏠3D моделювання Блендер 🧑‍💻WEB програмування 🏞️Web дизайн та інше На уроці вивчаємо основи комп'ютерного дизайну, створення ігор, сайтів, ботів, додатків та багато іншого.🤩 Для запису просто напишіть мені в особисті слово"Цікаво"📩 Кількість місць обмежена🔥 Запис діє до 10 жовтня Також у жовтні для кожного учасника нашого уроку ми надаємо ПОДАРУНОК після реєстрації🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • t674140701T Offline
    t674140701T Offline
    A.S.
    wrote on last edited by
    Увага українці!🇺🇦🇨🇦 Якщо ви - чоловік або жінка, які шукають можливість для отримання постійного резидентства в Канаді, у вас зараз є перевага! 🏡✨ Члени вашої родини також можуть скористатися цією можливістю. Не дозволяйте часу йти проти вас, особливо якщо у вас закінчується робоча віза або паспорт! 📄🔜 👩‍⚖️ Справжній професіонал в області імміграційного права допоможе вам пройти всі етапи. Встигніть отримати кваліфіковану допомогу і проконсультуватися з досвідченим адвокатом! 💡 Безкоштовна консультація доступна для тих, хто звертається за рекомендацією І знижка ! Якщо ви зацікавлені, пишіть мені в особисті повідомлення - давайте разом реалізуємо вашу мрію про життя в Канаді! 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Диана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3227 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3233 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Добрий ранок:) Заповнюємо анкети на GREEN CARD
    1 Reply Last reply
    0
  • t5408734943T Offline
    t5408734943T Offline
    Andy Pandа
    wrote on last edited by
    Продам блок сигарет 35$
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Mykita Winner надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3241 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Stanislove надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3242 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t1755913581T Offline
    t1755913581T Offline
    💙
    wrote on last edited by
    Хелоу Питання до новоприбулих Чи видають ще воркперміти в аеропорту? І як взагалі справа з їх отриманням ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t308098133T Offline
    t308098133T Offline
    Надежда
    wrote on last edited by
    Здається велика, світла 1bedroom квартира (перездаємо контракт) Квартира після ремонту, вся техніка нова. Є парковка. Відмінна локація, поруч 2 станції метро. Ціна $2300. 130 Old Forest Hill.
    1 Reply Last reply
    0
  • t412623455T Offline
    t412623455T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Мафія сьогодні о 19:00 🕔 Зустрічаємось у затишному rooftop лаунжі з видом на CN Tower, щоб провести вечір у компанії Мафії! 🧟 Особливий формат: цього разу випробуємо також зомбі-мафію – новий рівень напруги та інтриги ⏳ 4 години гострих відчуттів та стратегій Залишилось 3 місця 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostertag Ostertag
    wrote on last edited by
    А як я можу це зробити сам, якщо в українському консульстві в Торонто, наприклад, зараз взагалі немає жодного вільного слоту - і коли будуть, невідомо. Я заходив уже разів 20 точно - пусто. Це що, просто на удачу заходити? Так можна і рік заходити безрезультатно, але у мене залишилося 6 місяців до закінчення паспорта, і я не зможу оформити продовження робочої візи. Як же бути? Можливо, хтось знає, у які дні та в який час з’являються вільні слоти в українському консульстві в Торонто... Що робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t793953269T Offline
    t793953269T Offline
    Sviatik
    wrote on last edited by
    16 про 256 ціна 1250$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illia Nov
    wrote on last edited by
    Вони на своїй сторінці у фейсбуці оголошують за 1-2 дні, що будуть відкриті дати. Може ще десь пишуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Света надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3246 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vita
    wrote on last edited by
    Кожний другий вівторок о 18-00 відкривають слоти . Тобто наступний раз це 15 жовтня . Авторизуватися треба хвилин за 10 і чекати 18-00 години .
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags