Ukrainian Toronto
-
Всім привіт виконуємо ремонтно-будівельні роботи від заміни полов до малювання будь-яких поверхнотей Nestreno.ca Nestbuilt.ca
-
Привіт. Мене звати Лариса Боднарчук, я косметолог з України з 5-річним стажем. Свою роботу виконую з великою увагою та віддачею. Зараз я працюю вдома. Щиро запрошую вас скористатися моїми послугами. Downtown Toronto
-
Я майстер макіяжу. Запрошую на новорічний макіяж зі знижкою. 45$ на всі види макіяжу. Встигніть записатись , щоб бути гарними на свята.🪄😊 Локація : станція метро Keele
-
Доброго вечора Шукаю терміново житло 2 bedrooms in Missisiagua or etobicoke
-
Друзі, чи хтось з вас вже робив Check Police Certificate? Як проходила процедура отримання. Чи потрібен був лист від работодавця?
-
МАНІКЮР - БЕЗКОШТОВНО! Ви можете прийти на манікюр в наш навчальний центр безкоштовно. Під наглядом інструктора, учні виконують чудову роботу. Тільки преміум матеріали 💪🏻 Чистими інструментами ✂️ Зайнятість 3-4 години. Нам потрібні моделі: 07.12 – 09:00 – 1 модель 08.12 – 09:00 – 1 модель Адреса: 92 Lakeshore Rd E, Mississauga Нижче прикріплю кілька фото робіт учнів. Будемо дуже раді всім 💛 хто може і хоче – залишаю контакти для зв'язку @katren_belikova
-
Доброго дня всім! Що посієш, те й пожнеш. Чи помічали що випромінюєте та що приходить у ваше життя? 😊 Мене звати Аліна. Я психолог, допомагаю трансформувати ментальні стани, бути ближче до себе, до своїх істинних бажань. 👉Запити з якими працюю: ⁃ Складнощі знайти себе та свій подальший шлях ⁃ Страх, який зупиняє йти вперед в невідомості ⁃ Складнощі переїзду та життя на новому місті ⁃ Складнощі змінити кар‘єру ⁃ Вигоряння, кризові стани Я запрошую вас зробити крок до себе та записатися на першу безкоштовну сессію. Для запису звертайтеся в особисті повідомлення 💌
-
Всім доброго дня✋ Надаємо послуги для тих, хто скучив за суші та ролами, які роблять у нас в Україні🇺🇦🍱 Чудова ідея для святкування днів народження, визначних подій або просто, щоб розбавити свій день🥳🍣 Всі роли за дуже доступними цінами. Доступна доставка, присамовивозі один рол в подарунок.
-
Це що? Допомога якась?
-
t.me/ukr_toronto/890 нещодавно пропонували. Іще подивіться сайт rentals.ca
-
Доброго дня 2 хлопці кушають 1-2 Bedrooms,якщо є можливість район Etobicoke or Mississauga please contact me at direct.Thanks
-
При переході за посиланням, немає форми для реєстрації на захід по підприємництву. Могли б Ви продублювати вірне посилання будь ласка?