Ukrainian Toronto
-
Я шукаю на Skyscanner, а потім купляю на сайті авіакомпаніі.
-
Дівчата, хто любить товари Амвей, завтра роблю замовлення. Доставка по Торонто і всій Канаді. Гарного дня 🌺
-
Всім привіт Хтось знає в кого можна придбати стіки до айкосу ?
-
З 1.11 здається окрема кімната за 850cad./міс. Адреса: 69 George street,York. Мебльована. Перший поверх триповерхового будинку. (437) 557-3255
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
📍 Розвиваюча гімнастика для дітей. Мене звати Людмила. Я майстер спорту України з спортивної гімнастики. Запрошую ваших діток на заняття з гімнастики. • розвиток гнучкості; • розвиток загальної фізичної підготовки; • розвиток координаційних здібностей дітей; • формування умінь і навичок; • розвиток спритності, уваги дітей; • підвищення рухової активності у дітей; формування • правильної постави; Заняття складається: • координація • фізична підготовка • гнучкість • акробатика Група: • 5 - 7 років понеділок - четвер 4pm - 5pm • 7 - 12 років понеділок - четвер 5pm - 6pm 📌 Toronto, Downtown Adelaide St E Unit 120, Toronto, ON M5A 3X9 З собою мати: • зручний одяг • водичку • гарний настрій • посмішку 📌 Вартість 160₴ - абонемент на місяць ( 8 тренувань ) 25₴ - одне тренування 📌 437-868-1265 💜 З нетерпінням чекаю на нових друзів!
-
Шукаю роботу (construction 🦺). Розгляну такі позиції як «Drywall Instaler», «Taper», «Painter». Також зацікавлений щоб компанія була в Юнії (але це не обов’язково) У мене є два роки канадського досвіду. Також є атомобіль та Tools. Розгляну ваші варіати. Заздалегіть дякую