Ukrainian Toronto
-
Привіт всім 😎💪(Результат Одного з моїх клієнтів) Пропоную вам не тільки кваліфіковану допомогу у досягненні ваших спортивних цілей, але й зробити собі виклик і стати кращою версією себе на яку ви заслуговуєте! -повне ведіння -норма калорійності і меню -корекції техніки і підтримка -програми тренувань і різні варіації співпраці Напиши і дізнався більше на мій основний телеграм : (Denkach28) або інстаграм: ( online_fitnessd)
-
В Канаде бардак с недвижкой. На мост в Торонто только гляньте - просто срака. Бетон кусками валется. Цена аренды на квартиры в три облака 🌧️ … Спрос увеличивается на дешевое жилье. Но уже и здесь цена за берлогу ну уровне крутого отеля. Этот бардак делают потребители в числе которых и мы с Вами. 😉 Поведение должно быть простое. Увидел зашквар - улыбнулся и прошел мимо. Найдется цена поинтереснее 💯 %.
-
Мобільна фотосесія у Торонто! Живі, атмосферні фото з мобільної камери, які виглядають неперевершено. Пишіть для бронювання! 📲
-
«В крупных городах по миру ….» - такое себе сравнение… 😉 Сбивайте цену, как минимум торгуйтесь. Откровенно повидал тут уже. Некоторые предлагают тут пиз**ц с зашкварной ценой… Для таких все просто: Курите бамбук ребята )) Квартирки по 500 кадов можно найти. Немного усилий и порядок.
-
Интересно что у границ Вьетнама это все стоит 350 баксов в месяц )) Ой Канада, Канада … ни пальм, Ни солнышка в обилии с песочком у берегов теплого течения. Страшно представить какой бы тогда был ценник 😂 P.S: Аренда в Канаде завышена - она не должна быть такой дорогой… как-то так.
-
Через время понимаешь что жизнь крутится вокруг определенных вещей))) И если такие вещи дают на много больше комфорта по цене, понимаешь что ты черт возим выбрал не то место для жизни. )) Канада возможно тянет каким-то хайпом от прошлого … Сложно сказать ) Но цены повторюсь уже который раз - не адекватны. Вопрос времени ))
-
Шукаю друзів (без сім'ї/один, одну), які у віці 37 або приблизному планують виїхати з Польщі в США, але ще не можуть наважитися, так як програма U4U ненадійна (а мені залишилося недовго до ПМЖ у Польщі, тому не знаю, чи варто витрачати, але ще можна встигнути на тонучий корабель U4U). Якщо хтось планує переїзд, пишіть у приват. Також шукаю, хто може підказати, як вивчити англійську самостійно. Цікавить сама розмова, бо по граматиці орієнтуюся трохи. Був у Канаді, проблем не було, договорився всюди. Мені 37, живу в Польщі дуже давно. Шукаю адекватних людей, можливо, маємо спільні інтереси, то пишіть.