Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t674140701T Offline
    t674140701T Offline
    A.S.
    wrote on last edited by
    Увага українці!🇺🇦🇨🇦 Якщо ви - чоловік або жінка, які шукають можливість для отримання постійного резидентства в Канаді, у вас зараз є перевага! (437) 259-8205
    1 Reply Last reply
    0
  • t7137116299T Offline
    t7137116299T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Доброго дня ! Нещодавно питала тут з приводу легалізації свого чоловіка . Хотіла б тепер запитати щодо праці ?Може є в когось роботодавці ? Бо самі розумієте, що дуууже багато віддали за його виїзд і тепер треба це все йому якось відбивати...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NickGric
    wrote on last edited by
    Сейчас все будут спрашивать "а как выехал", а вы будете рекламировать в ЛС уже какие-то стрёмные услуги
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NickGric
    wrote on last edited by
    Ну, начинается
    1 Reply Last reply
    0
  • t572223989T Offline
    t572223989T Offline
    Vasya
    wrote on last edited by
    Здається кімната Kipling. Доступна з 1 грудня . Детальніше в повідомленнях або 4168347835
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Тренування буде відбуватись за адресою: "The Fifth Dance" Entrance through parking lot, 366 Adelaide St E Unit 120, Toronto, ON M5A 3X9 Субота о 7pm до 8pm Абонемент 80$ (4 тренувань) Також можна друге тренування в четвер з 7pm до 8pm (це для тих хто хоче 2 тренування в тиждень) • З собою мати карімат, воду, гарний настрій.💜
    1 Reply Last reply
    0
  • t6787147732T Offline
    t6787147732T Offline
    X
    wrote on last edited by
    Добрий день.  Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить,  я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    ⚡️З 1 грудня здається кімната з окремою ванною в 2 кімнатному апартаменті за адресою Mabelle Ave, Etobicoke. В будинку є спортзал, басейн, сауна, кінотеатр, гриль зона, баскетбольний корт і тд. Станція метро Islington в пішій доступності. Ціна 1 250CAD (WiFi входить в ціну, паркінгу немає). Оплата за перший та останній місяць, за деталями в дірект.
    1 Reply Last reply
    0
  • t572223989T Offline
    t572223989T Offline
    Vasya
    wrote on last edited by
    Всім привіт Здається кімната в будинку з 1 грудня біля станції метро Kipling. Для дівчини або хлопця . 4168347835
    1 Reply Last reply
    0
  • t5749879283T Offline
    t5749879283T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Можливо хтось має хорошого сімейного лікаря бажано укр - рос мовного , в крайньому разі англомовного ? Дякую заздалегідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1094819617T Offline
    t1094819617T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Увага, важливе повідомлення для батьків ❤️❗ Мене звати Яна , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🖼️. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД, де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕"  в особистих повідомленнях📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    ⚡️З 1 грудня здається кімната з окремою ванною в 2 кімнатному апартаменті за адресою Mabelle Ave, Etobicoke. В будинку є спортзал, басейн, сауна, кінотеатр, гриль зона, баскетбольний корт і тд. Станція метро Islington в пішій доступності. Ціна 1 250CAD (WiFi входить в ціну, паркінгу немає). Оплата за перший та останній місяць, за деталями в дірект.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярко ✙
    wrote on last edited by
    Всім привіт, веду уроки бойового гопака для дітей. Кому цікаво пишіть)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5775563612T Offline
    t5775563612T Offline
    Genia
    wrote on last edited by
    доброго вечора! шукаю дівчинку з Полтави 25 років, яка займається живописом, апоксидкою. надішліть контакт її.
    1 Reply Last reply
    0
  • t671903383T Offline
    t671903383T Offline
    Каринка
    wrote on last edited by
    Хто завтра хоче поїхати до ялинки Dior пофотографуватися?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Mashtalir
    wrote on last edited by
    З 1го ГРУДНЯ мала квартира- студія Мебльована Для 1го чи 2х працюючих без тварин. Lakeshore & Kipling 4162598791
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tony8g
    wrote on last edited by
    Шампань драв Вокинг клиник Беля Ямiмаркета
    1 Reply Last reply
    0
  • t916343242T Offline
    t916343242T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Потрібно обміняти гривні на канадські долари. Готівка або на карту. Тільки особиста зустріч, бажано в Міссісазі. Обмін 720 канадскьих долларів на 22000 гривень
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags