Ukrainian Toronto
-
Не ТD bank. Там 500 доларів заморожують. Щоб відкрити тобі кредитку на 500.
-
В якому канадському банку найкраще відкрити дебетову і кредитову карточку?
-
СУЧАСНИЙ МАНІКЮР - БЕЗКОШТОВНО! Ви можете прийти на манікюр в наш навчальний центр безкоштовно. Під наглядом інструктора, учні виконують чудову роботу. Тільки преміум матеріали 💪🏻 Чистими інструментами ✂️ Зайнятість 3-4 години. Нам потрібні моделі: 06:12 - 9:00 - 2 моделі 07.12 – 09:00 – 1 модель 08.12 – 09:00 – 1 модель Адреса: 92 Lakeshore Rd E, Mississauga Нижче прикріплю кілька фото робіт учнів. Будемо дуже раді всім 💛 хто може і хоче – залишаю контакти для зв'язку @katren_belikova
-
Зараз така дивна ситуація з ринком нерухомості, що вартість оренди не дуже залежить від району. Тому, може й в Місісазі бути вартість лише на $100-200 менша ніж у центрі міста 🤷🏼♀️ Але це я можу судити лише за своїм досвідом пошуку кімнати восени. Якщо пошукати, то можна знайти на ваш бюджет, добре, що знайшовся сайт. Успіхів у пошуку!
-
Якщо ви дивитеся на сайтах або через ріелтора,то домовитися не вийде, як написано - так і буде. Надодачу, треба буде документи надати або гарантора, якщо ви тільки приїхали. Бюджет у вас для Торонто невеликий, кімнати зараз від $1300-1500, тому на ваш бюджет можна подивитися хоумстей (коли власники у своєму домі сдають кімнати, в основному студентам). З ними простіше, бо документів не потребують, тільки оплату 1го місяца або депозит. І вартість може бути вам підходяща. Раджу прдивитися на фейбук маркетплейсі
-
Пробуйте зайти туди, де записувалися на подачу
-
Може можете підказати якісь страхові компанії куди можна звернутися самим, для реєстрації
-
А якщо купляєш від приватної особи то як тоді?
-
А як зробити попередній запис?
-
Усім доброго дня, ми з чололовіком недавно як приїхали в Торонто, живемо поки що і Місісагга чекаємо за місяць, на народження дитини, в скорому часі хочемо купити машину так як без машини тут ніяк а ще зкупитися для немовляти потом роддом, хіхання з дитиною на провірки. Річ у тім що внас тут немає нікого з знайомих хтоб міг нам підказати та допомогти з оформленням страховкі на машину, якщо хтось має добрі страхові компанії, або може нам допомогти за реєструвати машину будем дуже вдячні, так як у нас з англійскою слабо.
-
Пишу по гарячому: з сьогоднішнього дня забирать паспорти в Варшаві по попередньому запису. Майте на увазі!!!
-
Підкажіть , будь ласка, в аеропорту дають ОВП тим, хто по програмі CUAET прилетів?
-
Привіт, я Вітні Воткінс, я брокер з нерухомості, шукаю особистого помічника, який може публікувати квартиру в оренду на ринку Facebook і Craigslist, і це робота вдома (віддалена робота). Ваша щотижнева оплата за цю роботу становить 500 доларів США. Ви можете зв’язатися з моїм офісом адміністратора через WhatsApp за номером +1 (518) 336-0333
-
Так одразу