Ukrainian Toronto
-
Hi everyone) I am Vitalii , from Ukraine. Arriving to Toronto on January 25 th. Have 5 years of experience in it company as sales manager and head of sales department. Looking for a job in sales . Thank you in advance for any job recommendations Email: [email protected]
-
Також не зрозумів до чого тут китайці. В барбершопах середня ціна 30-50$(чоловіча зачіска). Кожен обирає місце по бюджету
-
Привет! Есть 2 варианта жилья в Скарборо (Восточный Торонто) Kennedy and Sheppard: 1) комната с общим санузлом и кухней на 1 человека, 2) квартира студия в бейсменте на 2х человек. Заинтересованных, пишите пожалуйста в личку.
-
Доброго дня! Пропоную послуги #перукаря. Стрижки чоловічі - 20дол., жіночі - 30дол. Фарбування - від 30дол. Міліровка, балаяж від 50 дол. Хімзавивка - від 100дол. Досвід роботи - більше 15 років. Чемпіон України. Працюю вдома. Toronto, #Eglington, станція метро #Davisville. Для запису пишіть в приват.
-
Доброго дня, Збираюсь приїхати 5-го до Торонто, чи є хто може має вільну кімнату та хоче здати ії? #житло
-
Я с Полтавы, я шучу про Донбасс
-
Да ничего не анулюють, Ага и самолётом на донбас вернут
-
Я не працював официйно, живу зараз торонто
-
Це не може бути правдою, тобто тисячі українців заповнили анкету з галочкою, зобов'язавшись пройти медогляд, не пройшли його, їх перміти анулюють, статус воркер зміниться на щось типу турист і тоді всі вони мають покинути країну через 6 міс, або їх депортують???
-
Эмеил