Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Ирина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4487
    1 Reply Last reply
    0
  • t5883684629T Offline
    t5883684629T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Дозволу на роботу вже не отримає - тобто віза стала туристичною.... А тут багато питань може виникнути - наявність грошей, заброньованого житла і зворотнього квитка...
    1 Reply Last reply
    0
  • t6890095688T Offline
    t6890095688T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Всім привiт, я Тетяна . Набираю діток на безкоштовний онлайн воркшоп з мaтeмaтики!Взяти yчacть можуть дітки від 5 до 17 років, незалежно від рівня підготовки📚 На воркшопі ми: 📐 Розв’яжемо цікаві та нестандартні задачі. 🔢 Дослідимо, як математика застосовується в реальному житті. 🧠 Влаштуємо змагання та пограємо в цікаві ігри на логіку з призами🎁 Ціль нашої зустрічі – показати, що математика може бути захоплюючою, цікавою та корисною! Підтримайте наш проєкт💜 Кількість місць - 20. Залиште слово «пpиз» в особистих для запиcy📩
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Наталья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4496
    1 Reply Last reply
    0
  • t1913640418T Offline
    t1913640418T Offline
    CA
    wrote on last edited by
    Продается. Все в идеальном состоянии. В лс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katya
    wrote on last edited by
    Дівчата привіт🙋🏻‍♀️ Потрібні дівчатка на брови та ламі вій для поповнення портфоліо 📎 Залишилися останні віконця перед Новим роком 🎄 - ламінування брів - фарбування фарбою - корекція воском / пінцетом - догляд за бровами Працюю на якісних матеріалах з України 🎁 Буду тебе рада бачити у себе на процедурах 📍Торонто, Етобіко Більше робіт, можна подивитися тут 📍 kate.brows_toronto #майстер
    1 Reply Last reply
    0
  • t1913640418T Offline
    t1913640418T Offline
    CA
    wrote on last edited by
    Продается. Все в идеальном состоянии. Downtown. Отвечу в лс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ♠️
    wrote on last edited by
    Є тут хто знайомий к крипто гаманцем MetaMask?Маю питання
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Nikita надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4524
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Тамара надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4523
    1 Reply Last reply
    0
  • t412623455T Offline
    t412623455T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    До нашої подорожі залишився день! 🎄24-26 грудня 🎄 Новорічна поїздка на 3 дні Святкуй Різдво по нашому на величезній віллі 😊 Активний відпочинок: приватний каток, катання на лижах, джакузі, приватний кінотеатр та саме головне - крута компанія 🥰 Залишилось 3 місця 🎅🏻 Пиши в дірект щоб попасти 🎩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна Мар'яна
    wrote on last edited by
    Apple AirPods Pro 2 (2-го покоління)🍏 Ніколи не використовували, ніколи не носили У комплекті усі аксесуари, в ущільненій упаковці Стартова ціна $180 Можемо доставити в Етобіко, Місісага
    1 Reply Last reply
    0
  • t5775563612T Offline
    t5775563612T Offline
    Genia
    wrote on last edited by
    Девочки, хочу порекомендовать! Если ищете что-то вкусное к выходным, возьмите домашние пельмени с индейкой — просто огонь! Я сама пробовала, очень вкусные, ручная работа. Женщина, которая их делает, написала мне утром, что у нее еще остались. Я бы взяла, но у меня уже запас есть. Цена 26$ за килограмм. Если кто-то хочет попробовать, напишите в личку — скину контакты. Рекомендую, не пожалеете!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kenya
    wrote on last edited by
    Чемодан, отличное состояние 50$ North York
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kenya
    wrote on last edited by
    Капсульная кофемашинка Keurig 20$ North York
    1 Reply Last reply
    0
  • t1193948636T Offline
    t1193948636T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    Перепис контракту на квартиру –2 bed,2bath З 1 лютого переписую контракт на квартиру в районі Liberty Village – одному з найзручніших районів Торонто. • Локація: Зупинка транспорту біля будинку; 10 хв до метро. • Поряд: Shoppers Drug Mart, Longos, Winners, Canadian Tire, Petsmart, No Frills, Metro, Dollarama, LCBO, кафе та банки. • Зручності в будинку: Спортзал, барбекю-тераса, басейн, ігрова кімната, центр для йоги, кінотеатр (безкоштовно). • Оснащення квартири: Пральна машина, сушарка, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Ціна: $2995/місяць + комунальні послуги. Термін контракту: 14 місяців. За деталями пишіть у приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Carmine Ashley
    wrote on last edited by
    Не пропустите свой шанс заработать вместе с Major❗️❗️ 🎁 Получите сиюминутно➡️ @majorstsbot 📆 Уникальная акция! Заберите свои Major на сумму $678 🔥 СЕГОДНЯ! Не упустите возможность выиграть! ⭐️ ⛓️➡️получить - @majorstsbot ✔️ ⛓️➡️получить - @majorstsbot ✔️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6787147732T Offline
    t6787147732T Offline
    X
    wrote on last edited by
    Добрий день.  Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить,  я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1094819617T Offline
    t1094819617T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Дopoгi батьки‼️ Мене звати Яна Набираю діток 9-17 років на Новорічний захід - безкоштовний онлайн майстер-клac з 3D моделювання "3D-Зима: створи свою новорічну казкy"🎄🎁 На майстер-класі: ❇️Створимо казкові новорічні 3D об’єкти: ялинкові прикраси, подарунки та навіть сніговиків. ❇️Познайомимось із секретами текстур і кольорів для створення реалістичних моделей. ❇️Влаштуємо змагання та пограємо в новорічні ігри🔥 Ціль нашої зустрічі – показати, щo 3D-модeлювaння може бути цікавим і відкривати величезні можливості для майбyтнього розвитку! І найголовніше - це міні-проєкт з власними 3D персонажами🤗 Підтримайте наш проєкт💝 Маємо 20 місць Залиште слово «казка» в особистих для запиcy✉️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6681159589T Offline
    t6681159589T Offline
    Іра
    wrote on last edited by
    Розпочинаємо набір діток на корекцію мовлення (Логопедію)! ✅ Дітки від 4 років ✅ Перша діагностична консультація — безкоштовно Не пропустіть шанс допомогти своїй дитині розвивати мовлення в дружній та цікавій атмосфері! Наші фахівці проведуть ретельну діагностику і визначать найкращі методи для поліпшення мовлення. Запишіться вже сьогодні і зробіть перший крок до успішного майбутнього вашої дитини! Кількість місць обмежена! Зацікавлені? Пишіть в особисті 💌.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags