Ukrainian Toronto
-
Будь ласка, підкажіть, який найбільш ефективний, надійний та економний спосіб перевести 250 000 грн і 7 000 дол. США з ПриватБанку в USDT на даний момент, враховуючи існуючі ліміти?
-
Інструктор з водіння в Торонто 🔹 Професійні уроки водіння для новачків та досвідчених водіїв 🔹 Підготовка до іспиту G2 та G 🔹 Індивідуальний підхід до кожного учня 🔹 Безпечна та комфортна Toyota Camry 2018 ✅ Доступні ціни ✅ Гнучкий графік занять ✅ Допомога у подоланні страху перед керуванням 📍 Заняття проходять у Торонто та околицях. Зв’яжіться зі мною для запису: Євгеній 📞 437 775 7013 Розпочніть свою подорож до впевненого водіння вже сьогодні!
-
Nikita надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4615
-
Здається окрема мебльована тепла й тиха кімната. 850cad./міс. Адреса: 69 George street, York Щойно після косметичного ремонту. Фото в особисті. Подробиці за телефоном: (437) 557-3255
-
Здається кімната у 2-bedroom квартирі 🔹 Ціна: $1100 для однієї особи або $1300 для двох. 🔹 Локація: Etobicoke (Royal York-Eglinton) Шукаю відповідальних працюючих людей, які цінують чистоту та порядок. • Кімната простора, підходить для однієї людини або двох осіб. • Ви будете ділити квартиру зі мною (я живу в маленькій кімнаті). Умови: ✔️ Зручне розташування, поруч громадський транспорт. ✔️ Просторий living room для відпочинку. ✔️ Спокійна атмосфера: без шкідливих звичок та шумних вечірок. 📩 Пишіть у приватні повідомлення для деталей або перегляду.
-
📍 Stretching Дівчата Downtown і не тільки! Запрошую Вас на тренування з стретчингу! ‼Дуже класні умови. 📌 Без абониметної оплати ( прийшла та оплатила. 📌 15 $ - тренування. 📌 Субота (починаємо вже 4 січня) 📌 7 pm. (50хв. тренування) 📌 Українське ком'юніті. 📍 366 Adelaide St E, Toronto, Downtown, M5A 3X9 ‼Лише одна умова; Підтверди свою присутність до початку тренування. 🖤 Дівчата починаємо 2025 рік з користю для тіла та новими знайомствами!! З собою мати карімат та зручний одяг.
-
🎄 Новорічна подорож з Diaspora House 🎄 📅 1-2 січня 📍 Blue Mountain ✨ ALL INCLUSIVE ✨ 🚐 Комфортний трансфер туди і назад 🍴 Вишукана їжа: барбекю, закуски, фрукти – все найкраще для вас 🥂 Напої на будь-який смак: алкогольні та безалкогольні Почни 2025 рік незабутньо! Шикарна вілла з джакузі, більярдом і атмосферою справжнього свята. А поруч – найкращий гірськолижний курорт Онтаріо! 🎅🏻 Залишилось лише 2 місця! Не зволікай – напиши нам у дірект. ✨ Твій ідеальний старт року чекає! ✨
-
Дівчатка, привіт! ☀️💅 Мене звати Карина , і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ швидко, якісно та за доступною ціною. Дуже зручна ЛОКАЦІЯ, 2 хв. пішки від станції KEELE (район HIGH PARK). Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Маю близько 200 кольорів у своїй палітрі. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться твій ідеальний манікюр. Це я можу відверто запевняти.😉❤️ Чекаю на тебе! 👋
-
Є тут кому треба виїзд з Укр?
-
Vladimir Zencov надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4633
-
Приєднуйтесь до команди Nail Obsession! 🌟 У зв’язку з розширенням нашого салону ми запрошуємо талановитих професіоналів стати частиною нашої команди! Якщо ви захоплені індустрією краси та орієнтовані на якісне обслуговування клієнтів, будемо раді нашій співпраці! Шукаємо спеціалістів на такі позиції: Косметологи 💆 Майстри манікюру та педикюру 💅 Майстри перманентного макіяжу 💄 Що ми пропонуємо: ✅ Конкурентну оплату праці 💰 ✅ Офіційне працевлаштування з можливістю отримати статус ПМП 🔖 ✅ Творчу та підтримуючу атмосферу, можливості для професійного розвитку 🎨🚀 Наші ідеальні кандидати: ✅ Досвідчені спеціалісти, орієнтовані на високу якість обслуговування ✅ Захоплені своєю справою та турботою про клієнтів 📍 Адреса салону: 1118 Centre St, unit 15, Thornhill, ON L4J 7R9 Цікавить? Надсилайте своє резюме нам у дірект або у Telegram. Приєднуйтесь до нашої команди та реалізуйте свій талант у динамічній та теплій атмосфері! 🤗
-
“З Новим роком! 🎉 Нехай двадцять двадцять п'ятий почнеться з турботи про себе та гармонію! Це ідеальний час розслабитись після свят. Запросіть професійного масажиста додому та подаруйте своєму тілу повне відновлення. Розслаблюючий масаж допоможе зняти напругу, зарядить енергією та налаштує нові звершення. Записатися можна за номером: у директ Зробіть крок до здоров'я та відпочинку вже сьогодні!”
-
Здається кімната у 2-bedroom квартирі 🔹 Ціна: $1100 для однієї особи або $1300 для двох. 🔹 Локація: Etobicoke (Royal York-Eglinton) Шукаю відповідальних працюючих людей, які цінують чистоту та порядок. • Простора кімната, підходить для однієї людини або двох осіб. • Ви будете ділити квартиру зі мною (я живу в маленькій кімнаті). Умови: ✔️ Зручне розташування, поруч громадський транспорт. ✔️ Просторий living room для відпочинку. ✔️ Спокійна атмосфера: без шкідливих звичок та шумних вечірок. ❗ Паркінг у вартість оренди не входить. 📩 Пишіть у приватні повідомлення для деталей або перегляду.
-
Ноутбук за 50$ никому не нужен?