Ukrainian Toronto
-
Підкажіть , будь ласка, в аеропорту дають ОВП тим, хто по програмі CUAET прилетів?
-
Привіт, я Вітні Воткінс, я брокер з нерухомості, шукаю особистого помічника, який може публікувати квартиру в оренду на ринку Facebook і Craigslist, і це робота вдома (віддалена робота). Ваша щотижнева оплата за цю роботу становить 500 доларів США. Ви можете зв’язатися з моїм офісом адміністратора через WhatsApp за номером +1 (518) 336-0333
-
Так одразу
-
Доброго вечора усім , middle Ux / Ui Designer experience 2+ years , щукаю локал компанію , маю кейси
-
Більш-менш. Але по факту станом на сьогодні ми фінансово в значному мінусі порівняно з тією сумою, яку мали по прильоту. Це за умови, що я не переставали працювати віддалено взагалі і маю трохи більше канадської мінімалку, а чоловік почав працювати вже через тиждень після прильоту. Оренда, страховки, продукти, рахунки за мобільний зв'язок і інтернет з'їдають весь дохід під нуль. Проте тут спокійно і безпечно :). Діти регулярно ходять до школи, що дуже радує.
-
Дякую! Е-сім онлайн коштує 10 дол. 5 Гб интернету на 7 днів. Я думаю нормально на перші дні.
-
Щодо картки Presto не знаю, я купував в автоматі на станції метро. Щодо сімки, червоний хрест дасть Chatr з 450 мб інтернету, який потім буде коштувати 40 CAD місяць, я взяв самостійно сімку по паспорту, є стійка оператора в терміналі. Це коштувало мені 45+податки = 48 CAD пакет з 5 гб перший місяць, потім +10 Гб бонусом, якщо зашишся з цим оператором.
-
Але зараз все владналося?)
-
Доброго дня! Дякую дуже !шо всі такі уважні❤️а карту безкоштовно дають і вона зразу працює чи не знаєте?
-
Ми прилетіли в кінці червня. Документи чекали в аеропорту десь години 3. Червоний хрест не бачили взагалі. Де забрати собаку, шукали 4 години. Не можу сказати, що Канада зустріла привітно.
-
Воркперміт отримав за 45 хвилин (кінець жовтня), представники Червоного Хреста є. Сімку отримати можно. До центру міста можна доїхати на потязі Train to City, він йде до Юніон Стешн, білет коштує 10-20 CAD, можна сплатити карткою банку. Орієнтуйтеся по інформаційних знаках.
-
Дуже дякую. Зрозуміла. Сим карту треба купувати. Я знайшла як купить онлайн е- сим. Таксі дорого , може хто напише як добратися транспортом, а може когось там знайду по дорозі, щоб таксі разом взять. Дякую що відгукнулися!)