Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ал Лар
    wrote on last edited by
    💯Пишу Стихи, Песнни На Дни Рождения, Годовщины, Свадьбы. ЦЕНА 3 за куплет, на русском и украинском языке. ВЫШЛЮ ПРИМЕР
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    God надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4997
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    🤖Мій робот відпоів за 3 секунди:)) [Verse 1] Йо, братан, три бакса – це що за прикол? За куплет, що родився під біт зі столу? Я тобі рифму зараз складу Та за ціну таку – ще й відправлю в Аду! Я пишу текст – це ліричний рознос, Ти пишеш вірші, наче з пісочниці пост. Дні народження, весілля – святковий контроль, Але твій бізнес – це просто LOL! [Chorus] Три за куплет? Бро, що за момент? Чи твій кеш – це просто контент? Висилай приклад – я гляну, окей, Та боюсь, там просто “любовь и морей”. [Verse 2] Йо, “ЦЕНА 3” – ну скажи, це реально? Це бізнес чи треш за тариф мінімальний? Чувак, твій прайс – це просто насмішка, За цей гонорар – лиш коломийка! Пишеш на двох – рус і укр мови, Та рими криві, наче вітри з діброви. Я б заплатив – та лише за сміх, Тому тримай цей репчик, хай рве твій ефір! [Outro] Висилай приклад, я буду чекати, Але якщо там “сердечки й обіймати”, То, бро, вибачай, я не твій клієнт – Бо фрістайл мій вартий момент!
    1 Reply Last reply
    0
  • t7026737524T Offline
    t7026737524T Offline
    Lucy Thompson
    wrote on last edited by
    Иди к нам в команду и зарабатывай на свои мечты + в ЛС
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NickGric
    wrote on last edited by
    Всем привет! Ребята, сейчас переезжаем из района недалеко от ДТ Торонто куда-то. В идеале хотим найти закрытый комплект с не сильно высокой застройкой не дальше часа-полтора от самого Торонто. Если у кого-то есть или был какой-то положительный опыт, напишите пожалуйста в ЛС. Спасибо большое заранее! 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр Горошков
    wrote on last edited by
    Всім привіт, купляю ЮСДТ будь яка кількість
    1 Reply Last reply
    0
  • t7203675761T Offline
    t7203675761T Offline
    west elm
    wrote on last edited by
    Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5399699137T Offline
    t5399699137T Offline
    Nataliia Klevak😊
    wrote on last edited by
    Бред
    1 Reply Last reply
    0
  • t5399699137T Offline
    t5399699137T Offline
    Nataliia Klevak😊
    wrote on last edited by
    Тут всякую муть пишут а вы блочите реальное предложение по работе для людей!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5399699137T Offline
    t5399699137T Offline
    Nataliia Klevak😊
    wrote on last edited by
    ???
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр Горошков
    wrote on last edited by
    Добрий день Куплю ЮСДТ 1:1 Я вам долар на Zelle
    1 Reply Last reply
    0
  • t5775563612T Offline
    t5775563612T Offline
    Genia
    wrote on last edited by
    Добрый день, девчонки! Скоро весна — самое время привести своё тело в порядок! 🌸 Я предлагаю акцию: массаж + обёртывание, которое: • борется с целлюлитом, • напитывает кожу минералами, • делает её более подтянутой и эластичной. Это отличное дополнение к тренировкам и сбалансированному питанию! Заботьтесь о себе — как изнутри, так и снаружи. Пишите в личку, и я подробно расскажу о видах обёртываний, ценах и условиях!
    1 Reply Last reply
    0
  • t818207588T Offline
    t818207588T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Доброго дня . В дуже гарному і тихому місті Orangeville який знаходиться 45 хв від Etobicoke здаються квартири в 6 поверховому будинку ) 1-bedroom 1899$ 2-bedroom 2149$ перший останній місяць ) плаза зі всіма магазинами знаходиться 3 хвилини пішки ) дуже хороша локація для тих у кого немає машини ) автобуси по місто курсують безплатно ) кому цікаво запитуйте ) буду радий допомогти )
    1 Reply Last reply
    0
  • t6082040083T Offline
    t6082040083T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня 👋 Мене звати Яна Запрошую дітей 7-17 років на безкоштовний онлайн майстер-клас з цифрового малювання!🎨 ❇️ Розподіл за віковими групами. На майстер-класі: • Створимо творчий арт-проєкт із улюбленим персонажем чи темою. • Навчимося користуватися шарами та пензлями для ефектів у малюнках.🖌️ • Ознайомимось із техніками передачі простору, світло-тіні в цифровому форматі. 🎁 Результат: готовий міні-проєкт. 🖼️ 🧩 Для кого: • Для батьків, які хочуть розширити творчий потенціал дитини - навчитися використовувати гаджети для власних ідей. • Для батьків, які хочуть розвивати в дитині посидючість, терпіння та увагу до деталей. • Для майбутнiх дизайнерів - освоєння програм та нових технологій, як фундамент для карʼєри. Подальше створення власного портфоліo. 🗓️ Запис до 09.02. Місця обмежені🔥 Щоб записатися, напишіть в особисті — «малювання».📩
    1 Reply Last reply
    0
  • t5775563612T Offline
    t5775563612T Offline
    Genia
    wrote on last edited by
    Добрый день, девчонки! Скоро весна — самое время привести своё тело в порядок! 🌸 Я предлагаю акцию: массаж + обёртывание, которое: • борется с целлюлитом, • напитывает кожу минералами, • делает её более подтянутой и эластичной. Это отличное дополнение к тренировкам и сбалансированному питанию! Заботьтесь о себе — как изнутри, так и снаружи. Пишите в личку, и я подробно расскажу о видах обёртываний, ценах и условиях!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dan
    wrote on last edited by
    Домашний Покер в субботу, турнир с первым бесплатным входом, гарантированный приз $200. По вопросам в директ
    1 Reply Last reply
    0
  • t1913640418T Offline
    t1913640418T Offline
    CA
    wrote on last edited by
    Г-гений 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t427664814T Offline
    t427664814T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    🇨🇦🇺🇸 Всім привіт і прекрасного вечора ) Викладаю уроки англійської онлайн з нуля та з акцентом на розмовну мову, та візьму кілька нових учнів) програму підлаштовуємо під індивідуальні особливості , легка атмосфера та цікаві уроки !) 👌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MV Brows
    wrote on last edited by
    Доброго дня . Хтось їде завтра або післязавтра на Ніагару?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags