Ukrainian Toronto
-
Я так робила, це називається флагполь, але цю процедуру начебто вже закрили
-
Мої знайомі так перший ворк пермит отримували теж
-
Evgeniy надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5214
-
Myron Hardetskyy надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5218
-
Привіт
-
Є тут хтось хто може зробити last mile delivery в Mississauga, на бокстраку. Дякую
-
👀 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5227
-
Всем привет, недавно у вас. Есть кто может обменять мои наличные на юсдити? Только личная встреча
-
Здравствуйте. Подскажите, кто может продать юсдити? Только при личной встрече
-
Добрий день Оформлюємо візи до США Офіційно підписуємо договір
-
Друзі! Ми раді представити вам надійний український сервіс для переїздів (мувінг) в Торонто - A-Z Moving. Наша компанія гарантує вам прозорі тарифи, професіоналізм та своєчасність у виконанні усіх замовлень. Ми розуміємо важливість кожного етапу вашого переїзду та зробимо все можливе, щоб ваш процес був максимально зручним та без стресу. Звертайтесь до нас, і ми з радістю допоможемо вам у будь-якому питанні! З найкращими побажаннями, A-Z Moving.
-
Всем привет! Куплю ваши юсдт за наличку Только личная встреча 🤝
-
Дівчата, порадьте будь ласка майстра манікюру/педикюру. Район Etobicoke, краще ближче до Martin Grove/Eglinton
-
Kirill надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5249